Kursevi engleskog jezika

Kursevi jezika promocija
Akcija za online učenje engleskog jezika i popust od čak 100 funti za kurs engleskog jezika u Londonu

Ukoliko se još uvek niste pretplatili na neograničen pristup online platformi English Attack!, danas je poslednji dan da to učinite po znatno sniženim cenama jer se promocija završava 15. februara. Registrujte se ovde i zatim ukucajte u odgovarajuće polje promo kod/šifru – verbalisti  U meniju će vam se pojaviti link Verbalisti i dodatni besplatni sadržaji našeg kanala. Klikom na link Cenovnik otvoriće vam se i specijalna ponuda za pretplatu koja ističe 15. februara.

Ove nedelje ovde možete besplatno da probate naše vežbe i Video Booster – Beautiful Creatures.

Beautiful Creatures: Lena Rains On Ethan

In this clip from the movie about a small-town boy who meets and falls in love with a mysterious girl who has supernatural powers, Ethan (Alden Ehrenreich) tries to explain to Lena (Alice Englert) what it means to be human.

Engleski online, Beatiful Creatures

Promotivni kod “verbalisti” takođe vam omogućuje pristup kanalu Verbalisti sa dodatnim besplatnim vežbama i specijalnim ponudama za učenje jezika u inostranstvu, a jedna takva je popust od čak 100 funti za najpopularnije jezičko putovanje My LONDON. Kliknite ovde za detalje i cene programa My LONDON.

English Attack! pruža mogućnost polaznicima da znanje jezika usavrše kroz kontekst, koristeći video klipove iz bioskopskih blokbastera, najpopularnijih TV serija, muzičkih hitova i TV vesti, internet igrica i tematski predstavljenih vizuelnih rečnika.

Iako naši polaznici mogu svake nedelje besplatno da provežbaju objavljen sadržaj za tu nedelju, prave pozitivne efekte i brz napredak u učenju engleskog jezika moguće je ostvariti jedino s neograničenim pristupom hiljadama vežbi i multimedijalnih sadržaja. Sadržaji su prilagođene različitim nivoima znanja engleskog jezika, a nastavnu platformu čine pažljivo dizajnirane i povezane video vežbe (Video Boosters), vizuelni rečnici (Photo Vocabs) i igre. Ovaj nov, napredan način za usavršavanje znanja stranog jezika našao je veoma brzo primenu u 23 zemlje sveta, a početkom 2012. i francusko Ministarstvo obrazovanja uvrstilo ga je kao nastavno sredstvo u toj zemlji.

Kliknite ovde i pogledajte neke od najzanimljivijih vežbi koje su obeležile 2012. godinu.

Online ucenje engleskog jezika

Uplatu za online učenje engleskog jezika možete izvršiti platnom karticom ovde ili uz pomoć usluge za plaćanje MoneyGram a ako ste u Srbiji i nalogom za plaćanje na:

“PRODIREKT CONSULTING GROUP” d.o.o.
Gospodar Jevremova 9a
11158 Beograd
PIB: 100122152
Uplatni račun: 205-11294-59
Svrha uplate: kurs engleskog jezika

English Attack! je 2. februara 2013. godine imao preko 50.000 registrovanih polaznika u svetu, od čega je čak 3.657 polaznika sa prostora bivše Jugoslavije aktivno koristilo našu online platformu.

Želimo vam uspešno učenje engleskog jezika i lep doživljaj koristeći English Attack!, kao i ostale medije naše i vaše jezičke mreže Verbalisti.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?