Muzika iz filma Jadnici oborila rekord mjuzikla Mamma Mia (VIDEO)

Muzika iz filma Jadnici našla se u samom vrhu britanskih top lista i to je prvi film od Madonine Evite 1997. godine za koji su muziku snimili glumci i koji je postigao takav uspeh.

glumica En Hatavej (Anne Hathaway)
En Hatavej, koja u filmu igra lik koji se zove Fantin, nalazi se na 22. mestu liste singlova sa numerom koju peva u filmu I Dreamed A Dream, koja je jedna od najpopularnijih numera iz filma.
Jezička mreža Verbalisti

Filmska verzija veoma uspešnog scenskog mjuzikla baziranog na romanu Viktora Igoa Jadnici već je na dodeli Zlatnih globusa dobila nagradu za najbolji muzički film i nominovan je za Oskara u kategoriji za najbolji film.

Snimak numera, koje su otpevali glumci koji igraju u filmu – En Hatavej, Rasel Krou i Hju Džekmen, našle su se pre nedelju dana prvi put na listi na petom mestu.

Filmska verzija popularnog mjuzikla Jadnici za prvi vikend prikazivanja u Velikoj Britaniji zaradila je 8,1 milion funti (13 miliona dolara) što je bolji rezultat od prethodnog rekorda, koji je držao mjuzikl Mama Mia, sa zarađenih 6,62 miliona funti (10,6 miliona dolara).

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

2 одговора на „Muzika iz filma Jadnici oborila rekord mjuzikla Mamma Mia (VIDEO)“

Imate komentar ili pitanje?