Veliki popust za online učenje engleskog jezika

English Attack! NA DAR

Dragi korisnici, veliki broj vas tražio je da produžimo promociju za pretplatu na portal English Attack!, jer mnogi zbog putovanja tokom praznika nisu stigli da probaju našu online platformu za učenje engleskog jezika. Zato smo odlučili da promociju English Attack! NA DAR produžimo do 15. februara 2013.

Obradujte dragu osobu i poklonite joj najnapredniju online platformu za učenje engleskog jezika

Engleski u filmovima, ArbitrageUslovi promocije: Sve što je potrebno da uradite je da PRATITE VERBALISTE, besplatno, naravno – Registrujte se na našem sajtu http://verbalisti.com a mi ćemo vam u znak zahvalnosti poslati šifru s kojom ćete ostvariti veliki popust na cene svih opcija pretplata za učenje engleskog jezika na portalu English Attack!. I ne samo to! Registracijom dobijate i pristup specijalnom Verbalisti kanalu i dodatnim besplatnim sadržajima.

Sve što je potrebno da uradite je da naslovnoj strani našeg sajta http://verbalisti.com unesete vašu email adresu u donjem desnom uglu u samom dnu strane ispod naslova PRATITE VERBALISTE (ili kliknite na dugme “Prati”). Mogućnost registracije imate i na svim drugim stranama sajta. Pošto potvrdite da želite da primate naše sadržaje i obaveštenja, mi ćemo vam poslati promotivni pristupni kod/šifru na email adresu s kojom ste se registrovali na našem sajtu. Taj kod zatim unesite u odgovarajuće polje na portalu English Attack! www.english-attack.com Nakon toga će vam se u glavnom meniju pojaviti link “Verbalisti” za pomenuti kanal, dok će se u Cenovniku pojaviti promotivne, znatno snižene cene za pretplatu.

English Attack! je idealan poklon i način za učenje engleskog jezika za sve uzraste i nivoe znanja. Promocija se završava 15. februara 2013.

Veliki popust za online ucenje engleskog jezika

VAŽNA NAPOMENA: Jezička mreža Verbalisti će sledeće nedelje prestati s dnevnim objavama besplatnih dnevnih sadržaja na portalu English Attack! i one će biti zamenjeni nedeljnim. Zato iskoristite pogodnosti kampanje English Attack! NA DAR i pretplatite se na online učenje engleskog jezika sada po znatno sniženim cenama.

Verbalisti Communication & Travel Channel – Verbalizuj me!

Mediji za ucenje engleskog jezika, Verbalisti kanal

Kao što smo ranije objavili, u decembru je počeo s radom i poseban Verbalisti “Communication & Travel Channel” na portalu English Attack! Na taj način polaznici koji se registruju na našem sajtu http://verbalisti.com imaju na raspolaganju dodatne besplatne sadržaje za online vežbe, kao i atraktivne ponude i specijalne popuste za jezička putovanja u najbolje lokacije i škole na svetu.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?