Najbolje i najgore odevene glumice na dodeli Zlatnih globusa

Zooey Deschanel najbolje odevena, Golden Globe Awards 2013
Zooey Deschanel je blistala na festivalu Golden Globe Awards 2013

And the winner is…

Titulu najbolje odevene prema našem mišljenju treba da ponese Zooey Deschanel koja je blistala u retro haljini dizajnera Oscar de la Rente.

Za pet “pratilja” izabrali smo: Kate Hudson, Julianne Moore, Jessica Alba, Anne Hathaway i Jennifer Lopez. Pogledajte pobedničke kreacije:

Izvor: verbalisti.com

Modni promašaji na dodeli Zlatnih globusa: Hale Beri i Lusi Liu najgore odevene

Čak se i slavnim lepoticama poput Hale Beri i Luisi Liu dešava da za crveni tepih izaberu haljinu koja ne samo da ne laska njihovoj figuri već je prava modna katastrofa, a upravo se njima to dogodilo na sinoćnjoj dodeli “Zlatnih globusa”.

Hale Beri se odlučila za veoma smelu haljinu modne kuće “Versaće” koja je otkrivala više nego što je pokrivala. Pored vrlo nejasne šare i zbrke od kolorita, haljina je bila izrezana na nekoliko mesta oko struka, te je delovalo kao da je sklepana na brzinu.

Samo poziranje Hale Beri sa jednom isturenom nogom mnoge je podsetilo na “Andželina momenat” sa prošlogodišnje dodele Oskara.

Lusi Liu izabrala je haljinu Karoline Erere, ali se na žalost iz mase izdvajala iz sasvim pogrešnih razloga. Izgledalo je kao da je na sebe navukla veliki cvetni šator, a modni kritičari smatraju da nije toliko problem u samom kroju haljine koliko u šari koja je podsećala na zidne tapete iz nečije kuhinje.

Izvor: Blic

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?