Kurs italijanskog jezika i Karneval u Veneciji

Venecijanski karneval

Venecija je istorijski grad sa bogatom i burnom istorijom. U srednjem veku Republika Venecija je bila jedna od vodećih sila u ovom delu Evrope. Na njenoj teritoriji su se odigravali krstaški ratovi. Bila je centar i raskršće trgovačkih puteva, posebno pšenice, začina i svile. Od XIII do XVII veka Venecija je bila centar umetnosti i poreklo nekoliko umetničkih pravaca.Kursevi italijanskog jezika i Karneval u Veneciji

Ove godine karneval se održava od 26. januara do 12. februara, a tema su boje – Live in Colour. Zašto da ne spojite lepo s korisnim, produžite boravak u magičnoj Veneciji dok učite jezik i upoznajete taj predivan grad na vodi? Predlažemo kurs italijanskog u jednoj od najboljih jezičkih škola u Italiji – Istituto Venezia:

Venecija, italijanski jezik – ISTITUTO VENEZIA

Verbalisti u skoli Istituto Venezia
Verbalisti u školi Istituto Venezia

Institut Venecija (Istituto Venezia) smešten je u palati na Trgu Santa Margerita, u centru Venecije. Smeštaj je obezbeđen u rezidenciji Redentore u okviru kapucinskog manastira na ostrvu Đudeka, dvadesetak minuta hoda udaljenom od škole. Okružena je vrtom punim vinove loze i starih maslina iz kog se pruža predivan pogled na Lido i južna venecijanska ostrva San Servolo, San Lazaro i Le Gracije. U okviru programa škola svake nedelje organizuje aktivnosti u toku popodneva i večeri (obilasci muzeja i znamenitosti Venecije, večere u tipičnim italijanskim restoranima), i po jednu celodnevnu ekskurziju nedeljno.

PROMOCIJA ZA KOLEDŽ ISTITUTO VENEZIA: Za jezičko školovanje koje se završava do 15. marta 2013. upis po starim cenama iz 2012. godine. Za detalje i cene programa klikni ovde.

Jezička putovanja su najbolja opcija za današnji turizam; ona pružaju daleko više mogućnosti za turističke obilaske i zabavu a da pri tom učite jezik i upoznajete nove prijatelje, i sve to po cenama mnogo povoljnijim nego kada biste uplatili klasičan turistički aranžman za isti period boravka u inostranstvu.

Pogledajte i druge naše programe za učenje italijanskog jezika u Italiji na sledećim linkovima:

La mia ROMA, jezičko putovanje (italijanski), DILIT IH
Rim, italijanski jezik – DILIT IH
Milano, italijanski jezik – LINGUADUE
Firenca, italijanski jezik (16+ god) – LINGUAVIVA

Najpopularnije programe regionalne jezičke mreže Verbalisti za učenje engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog i ruskog možete pogledati ovde.

_

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Један одговор на „“

  1. Ovo je prelep koncept, ali prvi put mi je bilo zao sto ne pripadam tim mladim ljudima. Italija je inace moja obecana zemlja!!! U cetrdesetoj sam uspela pronaci skolu stranih jezika sa vrlo popilarnom cenom i krenula sa ucenjem mog omiljenog jezika. No, kako u nasoj zemlji nista nije na “duze staze”, morala sam prekinuti skolovanje.
    Sve bih dala da se mogu prikljuciti ovim mladim ljudima, ali sta da radimo mi koji imamo 50 godina, a pritom smo i ne zaposleni.
    Srdacan pozdrav od Vesne iz Beograda.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading