Veliki popust za online učenje engleskog jezika do 15.01.2013.

Verbalisti Communication & Travel Channel – Verbalizuj me!

Poseban Verbalisti medijski kanal na portalu English Attack! pruža dodatne besplatne sadržaje za online vežbe, kao i atraktivne ponude i promocije za jezička putovanja u najbolje lokacije i škole na svetu.

Mediji za ucenje engleskog jezika, Verbalisti kanal

Do dodatnih besplatnih sadržaja za učenje engleskog na Verbalisti kanalu možete doći jednostavno i lako – potrebno je samo da se registrujete ovde email adresom na našem sajtu http://www.verbalisti.com i na portalu English Attack! Svi koji se registruju dobijaju poseban promotivni kod s kojim ostvaruju pristup Verbalisti kanalu.

Najnize cene za ucenje engleskog jezika
Registrujte se na našem sajtu klikom na sledeći link Jezička mreža Verbalisti i ostvarite velike popuste na pretplatu na portal English Attack!

Više o promociji “English Attack! NA DAR” u nastavku:

English Attack! NA DAR

Obradujte dragu osobu i poklonite joj najnapredniju online platformu za učenje engleskog jezika

Engleski u filmovima, ArbitrageUslovi promocije: PRATITE VERBALISTE – Registrujte se na našem sajtu http://verbalisti.com a mi ćemo vam u znak zahvalnosti poslati šifru s kojom ćete ostvariti veliki praznični popust na cene svih opcija pretplata za učenje engleskog jezika na portalu English Attack!. I ne samo to! Registracijom dobijate i pristup specijalnom Verbalisti kanalu i dodatnim besplatnim sadržajima.

Sve što je potrebno da uradite je da unesete vašu email adresu u desnom gornjem uglu sajta ispod naslova PRATITE VERBALISTE (ili kliknite na dugme “Prati” u donjem desnom uglu veb-sajta). Pošto potvrdite da želite da primate naše sadržaje i obaveštenja, mi ćemo vam poslati promotivni pristupni kod/šifru na email adresu s kojom ste se registrovali na našem sajtu. Taj kod zatim unesite u odgovarajuće polje na portalu English Attack! www.english-attack.com Nakon toga će vam se u glavnom meniju pojaviti link “Verbalisti” za pomenuti kanal, dok će se u Cenovniku pojaviti promotivne, znatno snižene cene za pretplatu.

English Attack! je idealan poklon za novogodišnje i božićne praznike. Iskoristite odmah ovu priliku, jer se promocija završava 15. januara 2013.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading