Veliki popust za online učenje engleskog jezika do 15.01.2013.

Verbalisti Communication & Travel Channel – Verbalizuj me!

Poseban Verbalisti medijski kanal na portalu English Attack! pruža dodatne besplatne sadržaje za online vežbe, kao i atraktivne ponude i promocije za jezička putovanja u najbolje lokacije i škole na svetu.

Mediji za ucenje engleskog jezika, Verbalisti kanal

Do dodatnih besplatnih sadržaja za učenje engleskog na Verbalisti kanalu možete doći jednostavno i lako – potrebno je samo da se registrujete ovde email adresom na našem sajtu http://www.verbalisti.com i na portalu English Attack! Svi koji se registruju dobijaju poseban promotivni kod s kojim ostvaruju pristup Verbalisti kanalu.

Najnize cene za ucenje engleskog jezika
Registrujte se na našem sajtu klikom na sledeći link Jezička mreža Verbalisti i ostvarite velike popuste na pretplatu na portal English Attack!

Više o promociji “English Attack! NA DAR” u nastavku:

English Attack! NA DAR

Obradujte dragu osobu i poklonite joj najnapredniju online platformu za učenje engleskog jezika

Engleski u filmovima, ArbitrageUslovi promocije: PRATITE VERBALISTE – Registrujte se na našem sajtu http://verbalisti.com a mi ćemo vam u znak zahvalnosti poslati šifru s kojom ćete ostvariti veliki praznični popust na cene svih opcija pretplata za učenje engleskog jezika na portalu English Attack!. I ne samo to! Registracijom dobijate i pristup specijalnom Verbalisti kanalu i dodatnim besplatnim sadržajima.

Sve što je potrebno da uradite je da unesete vašu email adresu u desnom gornjem uglu sajta ispod naslova PRATITE VERBALISTE (ili kliknite na dugme “Prati” u donjem desnom uglu veb-sajta). Pošto potvrdite da želite da primate naše sadržaje i obaveštenja, mi ćemo vam poslati promotivni pristupni kod/šifru na email adresu s kojom ste se registrovali na našem sajtu. Taj kod zatim unesite u odgovarajuće polje na portalu English Attack! www.english-attack.com Nakon toga će vam se u glavnom meniju pojaviti link “Verbalisti” za pomenuti kanal, dok će se u Cenovniku pojaviti promotivne, znatno snižene cene za pretplatu.

English Attack! je idealan poklon za novogodišnje i božićne praznike. Iskoristite odmah ovu priliku, jer se promocija završava 15. januara 2013.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?