Predavači i profesori engleskog i drugih stranih jezika – POZIV NA SARADNJU

Verbalisti na aerodromu pred polazak na Maltu
Regionalna jezička mreža Verbalisti završava 2012. sa 45.000 fanova na FB

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je Prodirekt, vlasnik komunikacijske mreže Verbalisti, zabeležio još jednu rekordnu godinu kada je u pitanju jezička edukacija. Predavači, nastavnici i profesori sa prostora bivše Jugoslavije posebno su zaslužni za taj uspeh. Hvala vam puno!

Strategija kombinacije zanimljivih jezičkih putovanja sa učenjem stranih jezika kroz iskustvo i zabavu preko društvenih mreža i interneta dobila je svoju potvrdu u još jednom godišnjem porastu broja naših polaznika jezičkih programa u inostranstvu. Sa preko 45.000 članova, jezička mreža Verbalisti više nije samo najveća u regionu, već je jedna od najuticajnijih kad je u pitanju podizanje standarda jezičke edukacije. Posebno priznanje našem radu je činjenica da je Prodirekt jedina kompanija koja je dobila status akreditovanog edukatora i agenta najvažnije nezavisne institucije u Evropi – britanske English UK. Paralelno sa dobijanjem međunarodnih akreditacija, stiglo je priznanje vodećih jezičkih škola i koledža u Evropi, SAD i Kanadi koji su nam poslednjih godina poklonili svoje poverenje davanjem ekskluzivnog zastupstva za region Balkana.

Online ucenje engleskog jezikaDrago nam je i da objavimo da smo 22. decembra upisali 2.000-tog  polaznika za učenje engleskog jezika preko globalne internet platforme English Attack! To je uspeh koji govori u prilog rastuće popularnosti online učenja jezika kao dopunskog nastavnog metoda. Početkom ove godine francusko Ministarstvo obrazovanja uvrstilo je English Attack! kao nastavno sredstvo za učenje jezika posebno kreiranog u cilju promocije i podizanja nivoa znanja engleskog jezika svojih građana.

U novu 2013. godinu ulazimo radno, pa ovom prilikom pozivamo sve postojeće i buduće partnere u regionu Balkana da nam se pridruže u jačanju i proširenju saradnje u sledećim oblastima:

1. Saradnja po pitanju predstavljanja jezičkih programa u inostranstvu – pripremili smo razne stimulativne pakete za saradnike predavače/profesore stranih jezika. Bilo da ste privatni profesor stranog jezika, vlasnik škole stranog jezika ili da sa nama želite da sarađujete po pitanju predstavljanja programa jezičke mreže Verbalisti vašim učenicima u školama, univerzitetima i institutima u kojima predajete, javite nam se.

Jezicka mreza Verbalisti pomogla razvoju ucenja stranih jezika na Balkanu2. Regionalni koordinatori – Prodirekt će u 2013. godini oformiti mrežu koordinatora u Srbiji koji će biti zaduženi za predstavljanje edukativnih programa, regrutovanje polaznika, kao i podršku klijentima u regionu/gradu regionalnog koordinatora. Ukoliko imate aktivan kontakt s većim brojem polaznika, školama jezika i/ili obrazovnim institucijama i želite da postanete naš regionalni koordinator, molimo vas da nam dostavite vašu poslovnu biografiju i kraće pismo na recruiter@prodirekt.net. Za detaljan opis otvorene pozicije kliknite ovde.

Internship – Na početku ste karijere ili nemate dovoljno kvalifikacija za regionalnog koordinatora a želite da se uključite u rad jezičke mreže radi sticanja iskustva i mogućnosti da vaša praksa kasnije preraste u privremeno ili stalno plaćeno angažovanje u kompaniji Prodirekt – vaš CV pošaljite na recruiter@prodirekt.net

Letnja skola jezika na Malti sa Verbalistima3. Profesori kao pratioci grupa – zainteresovani ste da se prijavite za posao pratioca neke od naših grupa maloletnih polaznika u inostranstvu? Pošaljite nam vašu poslovnu biografiju i kraće pismo u kom ćete opisati iskustvo koje ste stekli u radu s mladima na recruiter@prodirekt.net a mi ćemo rado razmotriti i ovaj vid saradnje.

4. Profesori kao vodiči na jezičkim putovanjima za odrasle – ovde se pojavljujete u ulozi vodiča i pratioca grupe jezičkih putovanja Verbalista. Narednih godina kreiraćemo nova jezička putovanja za nove atraktivne destinacije. Postojeću ponudu možete pogledati ovde.

5. Korišćenje platforme English Attack! kao dopunsko sredstvo u nastavi – Platforma za nastavnike pruža mogućnost podele po razredima i različitim nivoima znanja, ocenu napretka pojedinca i grupe, vođenje diskusija i još puno toga. Multimedijalni sadržaji portala English Attack! lako se integrišu u regularan školski nastavni plan, a mogu se koristiti i kao vannastavna dopuna. Naša internet platforma je i idealno sredstvo za efikasnije vođenje privatnih časova engleskog jezika. Cene mesečne, polugodišnje i godišnje pretplate dodatno su snižene i prilagođene za južnoevropsko tržište, pa je tako English Attack! dostupan praktično svakom budžetu. Detaljan opis platforme English Attack! specijalno napravljene za nastavnike i škole pogledajte ovde. Na zahtev možemo dostaviti PowerPoint prezentaciju.

TV spot za English Attack! i video koji opisuje iskustva polaznika u Srbiji i Bosni i Hercegovini možete videti u nastavku.

ENGLISH ATTACK! PROMOCIJA ZA PREDAVAČE ENGLESKOG JEZIKA
U SRBIJI, CRNOJ GORI, BiH, HRVATSKOJ I MAKEDONIJI

Verbalisti, English Attack protiv dosade i neznanja1. Svim predavačima i privatnim profesorima engleskog jezika koji nam pošalju svoju poslovnu biografiju do 28. februara 2013. omogućujemo neograničen i besplatan pristup sadržajima i nastavnim jedinicama platforme English Attack! na godinu dana, plus

2. Pozovite vaše učenike da se pretplate na platformu English Attack! i svaki vaš polaznik će dobiti 25% popusta na regularnu cenu, dok ćete vi zaraditi 25% provizije od iznosa svake inicijalne pretplate polaznika bilo da se radi o mesečnoj, polugodišnjoj ili godišnjoj pretplati. To praktično znači da već sa deset polugodišnjih pretplata ostvarujete zaradu od 150 evra. Privatni profesori na ovaj način koriste naprednu platformu za predavanje engleskog jezika i ostvaruju dodatne prihode, dok polaznici dobijaju popust i brže unapređuju znanje engleskog jezika.

Čim nam pošaljete CV na email adresu englishattack@verbalisti.org, poslaćemo vam kod/šifru za besplatan godišnji pristup (Booster Pass) za nastavnike i predavače; tada možete sami da istražite sve mogućnosti koje pruža English Attack!

Verujemo da će regionalna jezička mreža Verbalisti nastaviti da se ubrzano razvija i narednih godina; zajedno možemo da napravimo da 2013. godina bude svima uspešna. Vaši komentari, sugestije ili predlozi za neki drugi vid saradnje uvek su dobrodošli.

Želimo vam zdravu, srećnu i uspešnu Novu godinu!

TV spot English Attack!

_

 Šta kažu najmlađi polaznici o platformi English Attack!

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading