Verbalisti nagrađuju: Novogodišnji doček “Širom zatvorenih očiju”

Sirom zatvorenih ociju

Magični 31. decembar, uvek ispunjen nadama i lepim željama, je pred nama. Novogodišnja žurka Verbalista prošle godine okupila je preko 300 zvanica a stand-up komičari postarali su se da nam to veče bude još zabavnije. Pogledajte ovde kako smo se proveli prošle godine. Ove godine komunikacijska mreža Verbalisti sklopila je partnerstvo sa organizatorima verovatno najpopularnijeg beogradskog novogodišnjeg dočeka – “Širom zatvorenih očiju”, za još jednu nezaboravnu zabavu.

Svi oni koji žele da bajkovitu novogodišnju noć provedu pod maskama i plaštovima mogu da učestvuju u nagradnom izvlačenju Verbalista ili da požure i svoje karte i maske nabave na niže navedenim prodajnim mestima.

Osmu godinu za redom, “Širom zatvorenih očiju” pruža najzanimljiviji koncept zabave koji će okupiti brojne posetioce iz urbane populacije, kao i veliki broj javnih ličnosti umetničke i kulturne scene.

Docek Nove godine - Sirom zatvorenih ociju
Doček Nove godine – Širom zatvorenih očiju

VERBALISTI NAGRAĐUJU:

Verbalisti će u nedelju, 30. decembra objaviti imena 4 srećna dobitnika, a da biste učestovali u izvlačenju sve što treba da uradite je da:

  1. se prijavite da pratite sadržaje na našem sajtu http://www.verbalisti.com – unesite vašu email adresu u desnom gornjem uglu sajta ispod naslova PRATITE VERBALISTE (ili kliknite na dugme “Prati” u donjem desnom uglu) i
  2. da nam pošaljete vaše kontakt podatke na urednik@verbalisti.org s naznakom “za Širom zatvorenih očiju”.

PROGRAM I PORUKA ORGANIZATORA

Dva rezidencijalna zdanja, dva programa, dve bine na svakoj lokaciji, po dva glavna izvođača u svakom prostoru i jedna ulaznica. Organizatori podsećaju da svi koji odluče da u Novu godinu uđu Širom zatvorenih očiju mogu da izaberu na kom mestu će započeti noć, dok će već sat vremena posle ponoći moći da prelaze iz jednog prostora u drugi bez dodatnih troškova.

Prodaja karata počela je 5. decembra.

Prvi kontigent od 100 karata – 1900 RSD   RASPRODATO
Drugi kontigent od 400 karata – 2300 RSD    RASPRODATO
Treći kontigent od 400 karata – 2700 RSD U PRODAJI
Četvrti kontigent od 400 karata – 3100 RSD
Poslednji kontigent od 200 karata – 3500 RSD

U cenu karte je uračunato 10 kupona za piće. Ukoliko iskoristite sve kupone , svaki naredni možete kupiti po ceni od 100 dinara.

Prodajna mesta:

Kancelarija
Kosovska 51 (dvorišna kuća)  15-21h

Info:
062 221 999
065 35 35 300
011 322 88 03 (15-21)h

Dostavu karata moguća je i na kućnu  adresu na čitavoj teritoriji Beograda i okoline.

Karte se mogu kupiti i na prodajnim mestima Eventim-a.

Bilet Centar 
Trg Republike 5

Blagajna Beogradske Arene

Bul. Arsenija Čarnojevića br. 58

Dom omladine Beograda
Makedonska
11000 Beograd
pon – sub 10:00 – 22:00
011 3248 202

Sirom zatvorenih ociju zurkaIstorijat događaja

Uoči novog izdanja “Širom zatvorenih očiju”, podsećamo vas kako je bilo prethodnih godina.

Kada je 2006. godine prvi put organizovan ovaj događaj, bilo je teško pretpostaviti da će izazvati pravu lavinu oprečnih reakcija u javnosti i podelili publiku na one koji su sa oduševljenjem pozdravili ovaj novogodišnji godađaj i na one koji su u šoku odbijali da ga prihvate kao opciju u strahu od pretpostavke šta bi sve moglo da se dešava po tajanstvenim hodnicima zdanja u Karađorđevoj 48. Ali, te godine, Beograd je dobio jedinstvenu zabavu u istoriji clubbing-a i priče o događaju su kružile mesecima posle njega.

Sledeće godine, pohvale su se pretvorile u zvanična priznanja i nekoliko radio stanica, mesečnih magazina i sajtova proglasili su “Širom zatvorenih očiju” najboljim događajem u novogodišnjoj noći 2007.

Karte za sledeći novogodišnji doček u zgradi Geozavoda bile su rasprodate u rekordnom roku i umesto da popularizacijom, kao što obično biva, izgubi na svojoj čari, ovaj događaj se bespovratno upisao u istoriju noćnog života prestonice i postao prepoznatljiv i sledećih godina.

Novogodisnja zurka Sirom zatvorenih ocijuO prostorima

“Širom zatvorenih očiju 2013” održava se u dva aristokratska objekta naših najvećih dinastija, Karađorđevića i Obrenovića koje se nalaze u samom centru grada.

Rezidencija kneza Pavla, Šafarikova 7

Beograd je krajem dvadesetih godina prošlog veka disao punim plućima, stvarao novu aristrokratiju i imao tajna društva. Mladi knez je okupljao oko sebe družinu koja je sedela po kafanama do zore i sve više upadao u oči javnosti koja je bila kritična prema svakom obliku vlasti. Bogat i sposoban, otkupljuje plac na tadašnjoj periferiji grada (blizu zgrade Politike) u dogovoru sa gradonačelnikom koji je hteo da premesti centar grada sa Save u oblast oko današnje Skupštine. Angažuju se majstori iz Verone i Venecije i gradi se velelepni objekat salonskog tipa. Društvo iz javnih kafana prelazi u vilu, i skriveni od javnosti, nastavljaju sa zabavama. Zbog promene političkih okolnosti knez prodaje vilu poznatom advokatu, a posle rata dolazi do nacionalizacije. Sedamdesetih i osamdesedih godina u ovom prostoru se nalazio čuveni restoran „Šaca“ koji je zatvoren devedesetih godina prošlog veka. Početkom dvadeset prvog veka prostor ponovo postaje dostupan i u njemu kreću čuvene novogodišnje žurke – tradicija se nastavlja!

Izvođači u rezidenciji kneza Pavla

Zemlja gruva / Damjan Eltech feat Sajsi MC / PeDJa / DJ Felipe Simo / Dada Selectah / Neviđeno B92 DJ set – Tanja Bogdanov & Nemanja Kostić – Neviđeno B92 / Zoran Ćumura

Balska dvorana Obrenovića – KUD LOLA, Resavska 11

Kada je početkom dvadesetog veka sagrađena ova zgrada, bila je jedna od najraskošnijih arhitektonskih zdanja u Beogradu – balska dvorana za prijeme i proslave kraljevske porodice. U duhu jedne ovakve potrebe, da plemstvo dobije prostor u kojem će se održavati balovi i prijemi za aristokratiju i tadašnju vojnu elitu kraljevine, nastala je zgrada u Resavskoj broj 11. U potpunosti struktuirana prema svojoj potrebi, ova zgrada sadrži salone za prijem gostiju, raskošna stepeništa, koncertni deo sa monumentalnim stubovima i velikim klavirom u sredini, i naravno – veliku balsku dvoranu! Na samom vrhu balske dvorane nalazi se balkon od kojeg zastaje dah, mesto sa kojeg je kralj sa suprugom posmatrao balove i pozdravljao goste na svečanim skupovima. U novogodišnjoj noći balkon će biti VIP prostor, ostatak prostora je na raspolaganju gostima za verovatno najspektakularniji bal koji je ova dvorana videla.

Izvođači u balskoj dvorani Obrenovića

Bebi Dol special DJ set / Sent Louis band / БЕГЕФАНК predstavlja: LOU BENNY & DJ BKO /  Banda Panda / Petko Playground – Studio B / DJ Nicola PAUNović – Happy People / DJ Đorđe Popović

Pogledajte spot za “Širom zatvorenih očiju”:

Dodatne informacije u prilogu.

Više informacija o ulaznicama i dress codu na zvaničnom sajtu: www.siromzatvorenihociju.co.rs

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Један одговор на „Verbalisti nagrađuju: Novogodišnji doček “Širom zatvorenih očiju”“

  1. VERBALISTI NAGRAĐUJU – IMENA DOBITNIKA ULAZNICA ZA DOČEK NOVE GODINE “ŠIROM ZATVORENIH OČIJU”
    Drago nam je da objavimo da će u novogodišnjem provodu “širom zatvorenih očiju” uživati sledeći verbalisti: Siniša Ugrinić, Andrea Stanić, Blagoje Padežanin i Ana Zec. Četitamo nagrađenima i svima želimo srećnu i uspešnu Novu godinu!

Imate komentar ili pitanje?