Jezičko putovanje na Maltu

Kursevi engleskog u koledzu GV na Malti

Svakog leta gotovo 100.000 “jezičkih turista” iz cele Evrope usavršava engleski jezik na Malti. Malta je i ostrvo čuvenog viteškog reda, a zovu je i novim Holivudom.

Regionalna jezička mreža Verbalisti, koja na Balkanu ekskluzivno zastupa dva vodeća koledža na Malti – inlingua i GV, pruža mogućnost da po najpovoljnijim cenama provedete letnji odmor dok usavršavate engleski u najboljim školama. U ponudi su programi za sve uzraste i namene – letnji kampovi za mlade, individualna jezička putovanja za odrasle, porodična putovanja, poslovni programi i stručna usavršavanja za predavače engleskog jezika. Opis i cene programa na Malti možete naći na sledećim linkovima:

Letovanje na Malti sa VerbalistimaMesta na najboljim jezičkim koledžima najbrže se rasprodaju, dok su cene avio-karata povoljnije u aprilu, zato preporučujemo blagovremen upis.

Sarađujući s nama kao obrazovnom kompanijom i ekskluzivnim zastupnikom škola, vi direktno sarađujete s koledžom koji organizuje nastavu u inostranstvu. Jezičke programe upisujete po istim, a tokom određenih promocija, čak i po nižim cenama od onih koje je objavio strani koledž ili edukator.

PRODIREKT LLC je prva i za sad jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Imate pitanja vezana za letnji kamp za mlade i jezičke programe na Malti? Želite da se upišete na neki od naših programa? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

 

Stari Grad, Beograd, Serbia

Imate komentar ili pitanje?