Glumica Branka Katić i reditelj Džulijan Farino s Verbalistima

Mi Verbalisti uživali smo sinoć u odličnoj komediji i pravom pretprazničnom raspoloženju koje je počelo premijerom filma „Ćerka najboljeg prijatelja“ (The Oranges) a završilo se žurkom u Biber restoranu koju je priredila kuća Cinefest.

U razgovoru s rediteljem Džulijanom Farinom saznali smo razne zanimljivosti sa snimanja filma The Oranges, a naravno doznali smo i kakav je naš omiljeni Doktor Haus u privatnom životu. A onda smo imali posebno zadovoljstvo da popričamo i sa Džulijanovom suprugom, poznatom srpskom glumicom Brankom Katić, koja nam je “pojasnila“ kako izgleda jedan porodični život „na srpskom i engleskom“. Ove zanimljive intervjue imaćete prilike da gledate u našoj TV emisiji „Speak Your Mind!“, a do tada izdvajamo nekoliko najlepših slika sa sinoćne premijere.

_

URNEBESNA (I DIRLJIVA) KOMEDIJA „ĆERKA NAJBOLJEG PRIJATELJA“

Još uvek nije kasno da osvojite besplatne ulaznice za subotnju ili nedeljnu projekciju filma posle koje ćete bioskop napustiti nasmejani i u divnom raspoloženju.

Verbalisti nagrađuju 10 svojih fanova sa po 2 ulaznice za filmske predstave u subotu i nedelju – sve što treba da uradite da biste učestvovali u izvlačenju besplatnih ulaznica je da se registrujete na našem sajtu www.verbalisti.com (unosom email adrese u polje PRATITE NAŠE SADRŽAJE) i pošaljete kompletne kontakt podatke na urednik@verbalisti.org. Imena srećnih dobitnika biće objavljena danas 21. decembra do 18:00 časova.

Božić u predgrađu – porodična atmosfera, pokloni, ukrasi i skandalozna ljubavna afera koja preti da rasturi dve porodice. Možda to nije ono što bi moglo da se očekuje od prazničnog filma, ali upravo to donosi ova urnebesna komedija u kojoj glavne uloge tumače Hju Lori (Doktor Haus) i Lejton Mester.

Ćerka najboljeg prijatelja (The Oranges)
U bioskopima: 20. decembra
Režija: Julian Farino
Scenario: Jay Reiss, Ian Helfer
Uloge: Leighton Meester, Hugh Laurie, Catherine Keener, Adam Brody, Oliver Platt, Allison Janney, Alia Shawkat
Žanr: komedija
Trajanje: 90 minuta

Porodice Voling i Ostrof ličile su na sve druge porodice iz predgrađa koje se druže preko dvadest godina. Oni su delili sve – večere tokom vikenda, hobije, išli su zajedno na izlete, slavili sve praznike, sve dok se buntovna ćerka, Nina Ostrof, posle dužeg odustva nije vratila kući za praznike. Umesto da se zainteresuje za uspešnog sina porodice Voling, njenu pažnju je privukao najbolji prijatelj njenih roditelja, Dejvid (Hugh Laurie). Nedugo posle ove afere koja će na sve članove porodica uticati na neočekivan i komičan način, nateraće ih sve da preispitaju svoje živote i zapitaju se šta stvarno znači biti srećan. Ponekad ono što izgleda kao katastrofa može da se pretvoriti u nešto što je svima bilo potrebno.

A evo šta je rekao naš omiljeni glumac Hju Lori (Doktor Haus) o tome kako je reditelj Džulijan Farino obradio škakljivu temu ljubavne romanse koja je opterećena velikom razlikom u godinama: “U ovom filmu imate dva problema”, kaže Hju Lori. “Jedan je da ga predstavite publici tako da veruje u njega, a to može da bude dovoljno veliki problem, ponekad nepremostiv. Drugi problem je to što, ne samo da treba da poveruju, oni moraju to da odobre. Da biste dobili obe stvari, bilo je vrlo nezgodno za glumce, ali i za reditelja, i mislim da je Džulijan bio od početka na pravom putu. On je shvatio kako ljudi mogu, protiv svoje volje, da završe navijajući za ovaj par. Oni nisu Boni i Klajd, ne pljačkaju banke, ali u prigradskom svetu, oni su odmetnički par, a Džulijan je uvek imao vrlo jasnu ideju o tome kako da vodi film.”

_

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Један одговор на „Glumica Branka Katić i reditelj Džulijan Farino s Verbalistima“

 1. VERBALISTI NAGRAĐUJU: DOBITNICI ULAZNICA ZA FILM „ĆERKA NAJBOLJEG PRIJATELJA“ (THE ORANGES)

  Srećni dobitnici po 2 ulaznice za film Ćerka najboljeg prijatelja za projekciju u 20 časova u bioskopu Cineplexx, Delta City:

  Subota:
  Predrag Konatar
  Andrea Mandić
  Gorana Pantić
  Dragan Ćulibrk
  Marko Kolesar

  Nedelja:
  Dejan Delibašić
  Željka Malbasa
  Aleksandra Radojičić
  Aleksandra Bozović
  Snežana Hadžić

  Sve dobitnike ćemo naknadno kontaktirati mejlom i obavestiti o preuzimanju bioskopskih karata. Čestitamo i lep provod!

Imate komentar ili pitanje?