Oksford na dar (VIDEO)

Jezicko putovanje u OxfordU svetu čuven po svojim koledžima koji slove za najprestižnije na svetu, Oksford zajedno s Kembridžom predstavlja simbol engleskog akademskog establišmenta i elite. Zbog autentične arhitekture koja krasi staro gradsko jezgro u Oksfordu se često snimaju filmovi, poput sage o Hariju Poteru. Iako panoramom grada dominiraju veličanstveni koledži i gotske crkve okružene prelepim zelenim parkovima i vrtovima, atmosfera koja prožima Oksford daleko je od uspavane.

Oksford je grad sa oko 130.000 stanovnika, a od Londona ga deli 80 km ili sat vremena putovanja vozom. To je pre svega grad mladih u kom se školuje 30.000 studenata, pa je samim tim i ponuda zabavnih sadržaja, poput autentičnih engleskih pabova, kafića i diskoteka, bioskopa i pozorišta vrlo bogata. Studente i brojne turiste ovde čeka i izvanredan šoping – da pomenemo samo Bister Outlet centar gde se u buticima Dior, Dolče Gabana, Barberi i mnogim drugih može kupovati po cenama nižim i do 60%.

Ukoliko želite jezičko putovanje koje će vam pružiti tradiciju i prestiž, ali i zabavu i mogućnost da steknete mnogo novih prijatelja, onda je grad Oksford pravi izbor za vas. Najkvalitetnije jezičko školovanje možete pronaći kod vodećih britanskih koledža i naših dugogodišnjih partnera:

My OXFORD, jezičko putovanje (engleski), KINGS COLLEGES
Oksford, engleski jezik (16+ god) – KINGS COLLEGES
Oksford, engleski jezik (14-18 god), EMBASSY CES – OXFORD HEADINGTON

Tokom promocije “Jezik na dar” imate prilike da uplatite jezičko putovanje po starim 2012 cenama i da ostvarite dodatne popuste. Promocija traje do 31. januara 2013. a možete je pogledati ovde.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?