Nagrađujemo: film “Ćerka najboljeg prijatelja”

Film Cerka najboljeg prijatelja, The Oranges

Božić u predgrađu – porodična atmosfera, pokloni, ukrasi i skandalozna ljubavna afera koja preti da rasturi dve porodice. Možda to nije ono što bi moglo da se očekuje od prazničnog filma, ali upravo to donosi ova urnebesna komedija u kojoj glavne uloge tumače Hju Lori (Doktor Haus) i Lejton Mester.

Filmska distributerska kuća Cinefest već više godina sarađuje s komunikacijskom i jezičkom mrežom Verbalisti, a premijera urnebesne komedije Ćerka najboljeg prijatelja odlična je prilika da se to partnerstvo obeleži na pravi način.

Verbalisti nagrađuju 10 svojih fanova sa po 2 ulaznice za filmske predstave u subotu i nedelju – sve što treba da uradite da biste učestvovali u izvlačenju besplatnih ulaznica je da se registrujete na našem sajtu www.verbalisti.com (unosom email adrese u polje PRATITE NAŠE SADRŽAJE) i pošaljete kompletne kontakt podatke na urednik@verbalisti.org. Imena srećnih dobitnika biće objavljena u petak 21. decembra do 18:00 časova.

Ćerka najboljeg prijatelja (The Oranges)

U bioskopima: 20. decembra
Režija: Julian Farino
Scenario: Jay Reiss, Ian Helfer
Uloge: Leighton Meester, Hugh Laurie, Catherine Keener, Adam Brody, Oliver Platt, Allison Janney, Alia Shawkat
Žanr: komedija
Trajanje: 90 minuta

Hju Lori (Doktor Haus)
Hju Lori – jedinstven spoj šarma, inteligencije i lakoće igranja filmskih i televizijskih uloga

Porodice Voling i Ostrof ličile su na sve druge porodice iz predgrađa koje se druže preko dvadest godina. Oni su delili sve – večere tokom vikenda, hobije, išli su zajedno na izlete, slavili sve praznike, sve dok se buntovna ćerka, Nina Ostrof, posle dužeg odustva nije vratila kući za praznike. Umesto da se zainteresuje za uspešnog sina porodice Voling, njenu pažnju je privukao najbolji prijatelj njenih roditelja, Dejvid (Hugh Laurie). Nedugo posle ove afere koja će na sve članove porodica uticati na neočekivan i komičan način, nateraće ih sve da preispitaju svoje živote i zapitaju se šta stvarno znači biti srećan. Ponekad ono što izgleda kao katastrofa može da se pretvoriti u nešto što je svima bilo potrebno.

Branka Katic i Dzulian Farino
Branka Katić i Džulian Farino

A evo šta je rekao naš omiljeni glumac Hju Lori (Doktor Haus) o tome kako je reditelj Džulijan Farino obradio škakljivu temu ljubavne romanse koja je opterećena velikom razlikom u godinama: “U ovom filmu imate dva problema”, kaže Hju Lori. “Jedan je da ga predstavite publici tako da veruje u njega, a to može da bude dovoljno veliki problem, ponekad nepremostiv. Drugi problem je to što, ne samo da treba da poveruju, oni moraju to da odobre. Da biste dobili obe stvari, bilo je vrlo nezgodno za glumce, ali i za reditelja, i mislim da je Džulijan bio od početka na pravom putu. On je shvatio kako ljudi mogu, protiv svoje volje, da završe navijajući za ovaj par. Oni nisu Boni i Klajd, ne pljačkaju banke, ali u prigradskom svetu, oni su odmetnički par, a Džulijan je uvek imao vrlo jasnu ideju o tome kako da vodi film.”

Verbalisti će biti na premijeri filma „Ćerka najboljeg prijatelja“ (The Oranges) koja će se održati u četvrtak, 20. decembra u bioskopu Cineplexx, i tada ćemo razgovarati sa rediteljem Džulijanom Farinom, koji će, kako smo obavešteni, doći u prisustvu supruge, poznate srpske glumice Branke Katić. Zato „stay tuned“ jer ćete uskoro saznati zanimljivosti sa snimanja ovog filma i kakav je zapravo Doktor Haus.

_

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

2 одговора на „Nagrađujemo: film “Ćerka najboljeg prijatelja”“

    1. Verbalisti su medijski partner za projekcije u Beogradu, tako da, nažalost, nismo u mogućnosti da istu promociju sprovedemo i u Nišu. Hvala što nas pratiš i žao nam je da nismo mogli da ti damo bolji odgovor, pozdrav, Darko

Imate komentar ili pitanje?