Kako će izgledati doček smaka sveta u Staljinovom bunkeru (FOTO GALERIJA)

Staljinov bunker 42 pretvoren u klubZa one koji veruju u kraj sveta, koji po kalendaru Maja treba da se desi 21. decembra, i za one sa dubljim džepom – u Moskvi postoji specijalno rešenje.

“Pozivamo vas da preživite smak sveta 21. decembra 2012. u Staljinovom “Bunkeru-42 na Taganki”, 65 metara ispod zemlje” navodi se na sajtu tog čuvenog bunkera, koji je Josif Visarionovič izgradio za sebe, u slučaju nuklearnog rata.

Cena “komfornog i bezbednog” kraja sveta iznosi 500.000 rubalja (oko 16.000 dolara). Ipak, za VIP mesta treba platiti tri puta više, uz besplatan ulaz za decu do sedam godina. U slučaju da smak sveta ne nastupi, kompanija koja iznajmljuje bunker površine sedam hiljada kvadratnih metara, obećava da će vratiti 50 odsto cene ulaznice.Staljinov bunker, 4

Karte se uveliko mogu kupiti na različitim sajtovima, ali za sada nema podataka o broju zainteresovanih. Bunker u centru Moskve smatra se najdubljim na svetu.

Pod zemljom je izgrađeno 26 spratova, zidovi su debljine metar i po, za smak sveta izdavaće se male, vojničke sobe.

Trenutno se intenzivno radi na popunjavanju rezervi hrane, a sale se opremaju tako da gostima bude komforno. Gosti će, inače, imati mogućnost da se hrane pet puta dnevno, tokom 24 sata, a ako ipak dodje do kraja sveta, uveravaju organizatori, u bunkeru postoji sve što je neophodno da se apokalipsa preživi tokom pola godine.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Један одговор на „Kako će izgledati doček smaka sveta u Staljinovom bunkeru (FOTO GALERIJA)“

Imate komentar ili pitanje?