Veliki praznični popust za online učenje engleskog

Promocija za online ucenje engleskog jezika

English Attack! NA DAR

Obradujte dragu osobu i poklonite joj najnapredniju online platformu za učenje engleskog jezika

Uslovi promocije: PRATITE VERBALISTE – Registrujte se na našem sajtu http://verbalisti.com a mi ćemo vam u znak zahvalnosti poslati šifru s kojom ćete ostvariti veliki praznični popust na cene svih opcija pretplata za učenje engleskog jezika na portalu English Attack!. I ne samo to! Registracijom dobijate i pristup specijalnom Verbalisti kanalu i dodatnim besplatnim sadržajima.

Sve što je potrebno da uradite je da unesete vašu email adresu u desnom gornjem uglu sajta ispod naslova PRATITE VERBALISTE (ili kliknite na dugme “Prati” u donjem desnom uglu). Pošto potvrdite da želite da primate naše sadržaje i obaveštenja, mi ćemo vam poslati promotivni pristupni kod/šifru na email adresu s kojom ste se registrovali na našem sajtu. Taj kod zatim unesite u odgovarajuće polje na portalu English Attack! www.english-attack.com Nakon toga će vam se u glavnom meniju pojaviti link Verbalisti za poseban kanal, a u Cenovniku znatno snižene, promotivne cene za pretplatu.

English Attack! je idealan poklon za novogodišnje i božićne praznike. Iskoristite odmah ovu priliku, jer se promocija završava 15. januara 2013.

ucenje engleskog kroz upoznavanje Australije, Video Booster

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading