Veliki praznični popust za online učenje engleskog

Promocija za online ucenje engleskog jezika

English Attack! NA DAR

Obradujte dragu osobu i poklonite joj najnapredniju online platformu za učenje engleskog jezika

Uslovi promocije: PRATITE VERBALISTE – Registrujte se na našem sajtu http://verbalisti.com a mi ćemo vam u znak zahvalnosti poslati šifru s kojom ćete ostvariti veliki praznični popust na cene svih opcija pretplata za učenje engleskog jezika na portalu English Attack!. I ne samo to! Registracijom dobijate i pristup specijalnom Verbalisti kanalu i dodatnim besplatnim sadržajima.

Sve što je potrebno da uradite je da unesete vašu email adresu u desnom gornjem uglu sajta ispod naslova PRATITE VERBALISTE (ili kliknite na dugme “Prati” u donjem desnom uglu). Pošto potvrdite da želite da primate naše sadržaje i obaveštenja, mi ćemo vam poslati promotivni pristupni kod/šifru na email adresu s kojom ste se registrovali na našem sajtu. Taj kod zatim unesite u odgovarajuće polje na portalu English Attack! www.english-attack.com Nakon toga će vam se u glavnom meniju pojaviti link Verbalisti za poseban kanal, a u Cenovniku znatno snižene, promotivne cene za pretplatu.

English Attack! je idealan poklon za novogodišnje i božićne praznike. Iskoristite odmah ovu priliku, jer se promocija završava 15. januara 2013.

ucenje engleskog kroz upoznavanje Australije, Video Booster

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?