HIT LISTA VERBALISTA, FALLIN’, Alicia Keys (VIDEO)

Alisa Kiz, Hit lista VerbalistaOvonedeljni hit liste Verbalista je pesma “Fallin’“ koju je snimila, napisala i producirala američka muzičarka Ališa Kiz (Alicia Keys) za njen debi album “Songs in A Minor”. Pesma se pojavila 2001. godine, a Ališa je prvi put izvela u šouu Opre Vinfri pre nego što je album ugledao svetlost dana. To je bio prvi Ališin singl i ona je u to vreme imala svega 20 godina.

Pesma “Fallin’“ je odmah postala singl broj jedan u Sjedinjenim Državama i veliki hit u mnogim zemljama širom sveta. Ališa Kiz je 2002. godine sa pesmom “Fallin'” osvojila tri Gremi nagrade, a potom je proglašena i za najboljeg novog umetnika.

Pesma počinje uz malo klasične muzike, što i ne čudi s obzirom da je Ališa tokom odrastanja učila da svira upravo klasične komade, poput Šopena, Betovena i Mocarta.

Numera “Fallin ‘”govori o emocijama koje se javljaju kada vam je veoma stalo do neke osobe, a Ališi je inspiracija bila njena majka, koju, kako ona kaže, neizmerno voli, ali da je s vremena na vreme dovodi do ludila svojim ponašanjem.

Album je prodat u preko 10 miliona primeraka… uživajmo u ovonedeljnom hitu komunikacijske mreže Verbalisti – pesma Fallin i Ališa Kiz…


_

Još jedno odlično Ališino izvođenje pesme Fallin’

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading