Evropski dan jezika – imena nagrađenih

Jezicka mreza Verbalisti proslavila Evropski dan jezikaIako se danas završava Evropski dan jezika, on će u jezičkoj mreži Verbalisti nastaviti da traje, jer je kod nas svaki dan u godini posvećen jezicima i raznim drugim vidljivim i nevidljivim vezama koje spajaju različite ljude i kulture u svetu. Ove godine Evropski dan jezika želeo je da istakne da jezici mogu da otvore i nove kulturne i profesionalne horizonte, osim što su instrument koji olakšava izlazak na tržiste rada ili promociju na profesionalnom planu.

Naše malo takmičenje povodom Evropskog dana jezika, u kom ste trebali da nam pošaljete jednu rečenicu (koja vam se posebno dopada) na jeziku po vašem izboru, pretvorilo se u pravi izazov za nas – od čak 138 rečenica (prijava) koliko je pristiglo u roku od dva dana trebalo je da izaberemo samo 5 autora pobednika. Zbog velikog interesovanja odlučili smo da takmičenje ovog tipa uskoro ponovimo (a to znači, znate već, nagrade, nagrade…), a ovaj put besplatno dvomesečno online učenja engleskog jezika na portalu English Attack! dobili su:

  1. Petar Agramović iz Nikšića, Crna Gora
  2. Bojana Vukićević iz Valjeva, Srbija
  3. Natasha Dimitrieva iz Valandova, Makedonija
  4. Slobodan Vujović iz Bileće, BiH
  5. Mirjana Radojević iz Beograda, Srbija

Čestitamo nagrađenima!

O online platformi English Attack!
Nastavni metod koji primenjujemo baziran je na multimedijalnom, zabavnom pristupu učenju engleskog jezika, a portal English Attack! je bitan dodatak portfoliju programa koje koristimo za učenje kroz iskustvo i zabavu.

Kursevi engleskog za srednji nivo - SpartacusEnglish Attack! pruža mogućnost polaznicima da znanje jezika usavrše kroz kontekst, koristeći video klipove iz bioskopskih blokbastera, najpopularnijih TV serija, muzičkih hitova i TV vesti, internet igrica i tematskih vizuelnih rečnika. Takođe je moguće vežbanje engleskih govornih veština kroz globalnu društvenu mrežu polaznika na samom internet portalu.

Platformu English Attack! mogu koristiti individualni korisnici, a preko multi-korisničkih licenci i škole, jezički instituti, univerziteti i kompanije.

Za brzo i zabavno učenje engleskog jezika, sa neograničenim pristupom hiljadama video klipova, muzičkih spotova, igrica i korisnicima iz celog sveta pretplati se ovde ili nas kontaktiraj na englishattack@verbalisti.org

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?