Uskoro povratak Nadrealista i to sa Nikolom Kojom (VIDEO)

Glumac Nikola Kojo pojaviće se u novim Nadrealistima
Nikola Kojo će nositi jednu od glavnih uloga u jednočasovnoj humorističkoj seriji “Nadrealisti”

Nakon osamnaest godina ponovo ćemo uživati u dogodovštinama glavnih junaka “Nadrealista”. Naime, novi ciklus popularnog serijala počinje da se snima za mesec dana i u toku su pripreme. U “Nadrealistima” će biti preko 200 uloga, a glavne će tumačiti: Nele Karajlić, Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov i Katarina Marković.

Serijal će se snimati na preko pedeset lokacija i svaka jednosatna epizoda biće rađena u veoma skupoj produkciji. Kao i uvek biće tu dosta studijskog dela emisije, ali i komentara postojećih situacija, odnosno, osvrt na političke aktuelne događaje. Svaka epizoda će u sebi imati zasebnu igranu strukturu koja će trajati petnaestak minuta (kao kratki igrani film) u kojima ćemo videti poznata glumačka imena.Jezicki nadrealisti

Zanimljivo je da je Nele Karajlić ovog puta zadužen i za scenario, ali i muziku.

Nove “Nadrealiste” gledaćemo najkasnije do Nove godine na „Prvoj“. Glavni protagonista Nele poručio nam je da ćemo uskoro svi saznati našu neposrednu budućnost.

Jedan od najpopularnijih skečeva „starih“ „Nadrealista“ svakako je onaj u kom oni objašnjavaju „razlike“ između srpskog, hrvatskog, bosanskog i crnogorskog jezika, a koji je komunikacijska mreža Verbalisti predstavila u okviru svog priloga Top lista jezičkih nadrealista, pogledajte ovde.

U nastavku donosimo popularni skeč “How yes no” starih Nadrealista:
_

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?