DobraDela (GoodDeeds)

Novak Djokovic podrzava rad i ulaganje u rani razvoj dece i ucenje kroz igru
Verbalisti dedicate the media segment DobraDela (GoodDeeds) to all the good deeds that are taking place every day all around the world. HELP NOW! Submit good deeds that you have seen or done to editor@verbalisti.org

Otvorili smo novu rubriku posvećenu dobrim delima koja se dešavaju i čine svakog dana širom sveta. Na ovaj način želimo da unesemo što više pozitivnosti u naše živote, da bar na trenutak, dok čitamo i gledamo šta se sve lepo dešava u svetu zbog nekih ljudi, odbacimo strahove, krizu i silne crne hronike po medijima i okrenemo se boljoj strani života.

Ako ste videli i zabeležili neko dobro delo ili ste ga pak vi sami napravili ili učestvovali u njemu, pišite nam na urednik@verbalisti.org ili popunite formular u nastavku.

Naša redakcija će vaše priče, fotografije i video klipove objaviti na Facebook strani i sajtu Verbalista, a jedno dobro delo će po našem izboru biti posebno predstavljeno svake nedelje u najslušanijoj radijskoj emisiji na Balkanu Automediji, kao i u TV programu „Speak Your Mind!“ (Kaži šta misliš!) u posebnoj rubrici DobraDela.

_

_
Obavestite nas o nekom dobrom delu:

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?