Kursevi engleskog – Koliko je nezgodan vaš šef?

Horrible Bosses: Grandmother

How horrible is your boss? Most probably not as bad as the bosses in this film, where three supervisors drive their subordinates to extremes. In this clip, a conversation about a missed promotion turns into a humiliation.

Klikni ovde i vežbaj engleski kroz zabavu i gledajući insert iz filma “Horrible Bosses” sa Kevinom Spejsijem.

Nastavni metod koji primenjujemo baziran je na multimedijalnom, zabavnom pristupu učenju engleskog jezika, a portal English Attack! je bitan dodatak portfoliju programa koje koristimo za učenje kroz iskustvo i zabavu.

English Attack! pruža mogućnost polaznicima da znanje jezika usavrše kroz kontekst, koristeći video klipove iz bioskopskih blokbastera, najpopularnijih TV serija, muzičkih hitova i TV vesti, internet igrica i tematskih vizuelnih rečnika. Takođe je moguće vežbanje engleskih govornih veština kroz globalnu društvenu mrežu polaznika na samom internet portalu.

Platformu English Attack! mogu koristiti individualni korisnici, a preko multi-korisničkih licenci i škole, jezički instituti, univerziteti i kompanije.

Za brzo i zabavno učenje engleskog jezika, sa neograničenim pristupom hiljadama video klipova, muzičkih spotova, igrica i korisnicima iz celog sveta pretplati se ovde ili nas kontaktiraj na englishattack@verbalisti.org

Engleski za pocetnike - Horrible Bosses
Za brzo i zabavno učenje engleskog jezika, sa neograničenim pristupom hiljadama video klipova, muzičkih spotova, igrica i korisnicima iz celog sveta pretplati se ovde ili nas kontaktiraj na englishattack@verbalisti.org

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?