Nauči engleski jezik kroz igru – predstavljamo popularnu igricu Swap Mania

Igre za vežbu predstavljaju srce portala English Attack! Novu reč je potrebno da vidimo najmanje osam puta da bi je dobro zapamtili. Naše igre će vam pomoći da nove reči brzo i lako naučite. Postoje dve vrste igara za učenje na portalu English Attack!:

Pojedine (nezavisne) igre za vežbu mogu da se igraju bez prethodnog gledanja video sadržaja u Video Booster-u ili foto rečniku. One služe za upoznavanje s jezičkim strukturama i određenim izuzetcima, poput nepravilnih glagola.

S druge strane, postoje igre koje su povezane sa video i foto sadržajima i omogućuju korišćenje reči koje smo prethodno učili kroz gledanje video priloga u rubrici Video Booster ili slika u Photo Vocab. Ukoliko ste se pretplatili na korišćenje našeg portala i posedujete važeći Booster Pass, vi onda imate mogućnost neograničenog pristupa velikoj mreži povezanih Video Booster priloga i Photo Vocab slika.

Ali to nije sve! Kao pretplaćeni korisnik možete da se preko igrica povežete s prijateljima ili da upoznate nove. Odigrajte neku igricu a onda pozovite prijatelje da i oni pokažu koliko znaju engleski u istoj igri. Vesti o najboljim rezultatima i pobedama mogu lako da se podele preko Fejsbuka ili sa prijateljima na portalu English Attack!

Učenje kroz igru je jedan od najboljih načina da brzo savladaš strani jezik. Zato, samo napred, isprobaj današnju besplatnu igru za učenje engleskog jezika Nautical Vocabulary ovde.

Ucenje engleskog jezika kroz igru
Učenje engleskog jezika kroz igru – klikni ovde i probaj našu Swap Mania igru
Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?