Učenje stranih jezika kroz zabavu donelo 30.000-tog člana društvenoj mreži Verbalisti

Letnja skola engleskog jezika na Malti sa jezickom mrezom Verbalisti

Dragi Verbalisti, jutros smo dobili 30.000-tog člana!

16. maja 2012. godine proslavili jedan važan jubilej – 15.000 fanova. Danas, nakon samo 4 meseca, broj članova vaše komunikacijske i jezičke društvene mreže je dva puta veći.

Možda je sad prava prilika da se osvrnemo i vidimo šta smo sve zajedno napravili tokom tog proteklog perioda (od početka maja do kraja avgusta 2012):

Polaznici jezičkog programa Verbalista na Malti
Naši polaznici na Malti ove godine učestvovali su u snimanju filma o Popaju u “Popajevom selu”. Za detalje o programu i više slika klikni ovde

1) pokrenuli smo Verbalisti TV emisiju “Speak Your Mind! koja se s velikim uspehom prikazuje u Srbiji, BiH i Crnoj Gori,
2) naš YouTube medijski kanal premašio je čak 300.000 video pregleda,
3) bili smo glavni medijski partneri tri značajna regionalna događaja:

4) promovisali smo vodeću globalnu online platform za učenje engleskog jezika – English Attack!i dodelili 50 propusnica za dvomesečno besplatno učenje engleskog jezika, i kao najveće priznanje našeg rada,
5) ovog leta, i pored velike krize, jezičke programe Verbalista pohađalo je čak 60 odsto više polaznika nego prošle godine.

Vruće i nezaboravno leto, nema šta, a kakvu smo tek jesen pripremili! Uskoro ćemo lično upoznati najčuvenijeg robota na svetu, na internet portalu English Attack! vežbaćemo engleski uz filmske inserte i muziku koju ste vi izabrali, vodićemo vas na premijere filmskih blokbastera, biće tu i koncerata, nagradnih igara… možda i ne moramo baš sve da otkrijemo, neka ostane nešto kao iznenađenje. Zato, kao i uvek – Stay tuned!

O Verbalistima

Društvena mreža Verbalisti okuplja zaljubljenike u strane jezike i putovanja, kao i sve one koji žele da unaprede komunikacijske veštine. Poslovni ljudi, diplomate, profesori stranih jezika, prevodioci, lingvisti, studenti, instituti i škole stranih jezika, kao i strukovna udruženja, učetvuju u radu Verbalista, s ciljem da razmene iskustva, unaprede kvalitet profesionalnog usavršavanja ali i da se zabave i steknu nove prijatelje. Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije Prodirekt LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim svetskim univerzitetskim centrima. Prodirekt je prva i zasada jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi – britanske English UK i nemačke ICEF.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?