Blistavi um English Attack! polaznika za mesto urednika (VIDEO)

Jezička mreža Verbalisti uskoro će objaviti novu rubriku na platformi English Attack! u kojoj će se naći i sadržaji koje ste vi izabrali.

Naši polaznici uverili su se da učenje jezika može da bude jako zabavno. Dok su pohađali jezičke programe u najatraktivnijim gradovima na svetu doživeli su brojna zanimljiva i jedinstvena iskustva. Na Malti smo zajedno učestvovali u snimanju filmova, na jezičkim putovanjima My LONDON i My OXFORD sami smo pravili planove raznih obilazaka, a u Madridu smo se družili s toreadorima. Jezik se najbolje uči kroz zabavu i kad učestvujemo u stvaranju nečeg što volimo. Zato i sad, dok učiš engleski uz pomoć našeg portala English Attack!, želimo da ti pružimo priliku da učestvuješ u kreiranju njegovog sadržaja.

Traze se filmski i muzicki fanovi
Online kursevi engleskog jezika po meri polaznika – postani English Attack! urednik
Proveri zašto je platforma English Attack! postala najpopularnija globalna online platforma za učenje engleskog jezika ovde

Stavi se u ulogu filmskog reditelja ili online urednika i kaži nam koji insert iz filma, video klip ili muzički spot na engleskom jeziku bi želeo da uvrstimo u nastavni program. Najbolje predloge ćemo objaviti na portalu English Attack! kao multimedijalni materijal za učenje engleskog jezika.

I ne samo to – VLASNICI PREDLOGA SADRŽAJA KOJI BUDU OBJAVLJENI DOBIJAJU NA POKLON BOOSTER PASS ZA 6 MESECI BESPLATNOG NEOGRANIČENOG PRISTUPA PORTALU ENGLISH ATTACK! http://sr.english-attack.com

Pišite nam na urednik@verbalisti.org

Svaki predlog treba da sadrži sledeće:
1. Link tj. web adresu na kom se nalazi predloženi sadržaj na engleskom jeziku
2. Kraće objašnjenje zašto ste izabrali određen sadržaj
3. Kontakt podaci, i to: ime i prezime, email adresa i adresa Facebook naloga

Blistavi um za English AttackJezička mreža Verbalisti uskoro će objaviti novu rubriku na platformi English Attack! u kojoj će se naći i sadržaji koje ste vi izabrali.

Među prvim predlozima stigao je insert iz filma “Blistavi um” koji je poslao Luka Đokić iz Beograda.

Pogledajte završnu scenu filma Blistavi um (A Beautiful Mind) u kojoj čuveni matematičar Džon Neš (Russell Crowe) prima Nobelovu nagradu i drži kraći govor koji posvećuje njegovoj bolesnoj ženi. To je verovatno jedan od najlepših filmskih završetaka ikada snimljenih.

Govor koji je Džon Neš tom prilikom održao uvrstili smo u sadržaj koji će se uskoro naći na portalu English Attack! a Luka je dobio kao nagradu 6 meseci neograničenog pristupa portalu English Attack! E, pa Luka, čestitamo, sad možeš da kreneš u pravi napad na engleski jezik.

_

_

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Један одговор на „“

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading