Online kursevi engleskog jezika po meri polaznika – postani English Attack! urednik

POSTANI UREDNIK NAJPOPULARNIJE ONLINE PLATFORME ZA UČENJE ENGLESKOG JEZIKA – ENGLISH ATTACK!

booster featured traze se filmski i muzicki fanovi

Naši polaznici uverili su se da učenje jezika može da bude jako zabavno. Dok su pohađali jezičke programe u najatraktivnijim gradovima na svetu doživeli su brojna zanimljiva i jedinstvena iskustva. Na Malti smo zajedno učestvovali u snimanju filmova, na jezičkim putovanjima My LONDON i My OXFORD sami smo kreirali planove raznih obilazaka, a u Madridu smo se družili s toreadorima. Jezici se najbolje uče kroz zabavu i kad postanemo deo nečeg što volimo. Zato i sad, dok učiš engleski uz pomoć našeg portala English Attack!, želimo da ti pružimo priliku da učestvuješ u kreiranju sadržaja (to bi bilo isto kao kad bi dobio šansu da biraš šta želiš da ti se nađe u udžbeniku). Cool, zar ne?

Postani na trenutak filmski reditelj ili urednik i kaži koji insert iz filma, video klip ili muzički spot na engleskom jeziku želiš da uvrstimo u nastavni program. Najbolje predloge ćemo objaviti na portalu English Attack! kao multimedijalni materijal za učenje engleskog jezika.  Od danas krećemo s prikupljanjem vaših predloga, pišite nam na urednik@verbalisti.org Svaki predlog treba da sadrži sledeće:

  1. Link tj. web adresu na kom se nalazi predloženi sadržaj na engleskom jeziku
  2. Kraće objašnjenje zašto ste izabrali određeni sadržaj, njegov značaj ili zašto vam je on posebno drag
  3. Kontakt podaci, i to: ime i prezime, email adresa i adresa Facebook naloga

Jezička mreža Verbalisti uskoro će objaviti novu rubriku na platformi English Attack! u kojoj će se naći i sadržaji koje ste vi izabrali. Zato požurite i šaljite vaše predloge filmskih isečaka, muzičkih spotova, video klipova… na urednik@verbalisti.org

Probaj English Attack! ovde

Pogledaj TV reklamu ovde

Za brzo i zabavno učenje engleskog jezika, sa neograničenim pristupom hiljadama video klipova, muzičkih spotova, igrica i korisnicima iz celog sveta pretplati se ovde

O PLATFORMI ENGLISH ATTACK!
U skladu s našim principima poslovanja da kreiramo i primenjujemo najnovije tehnike i trendove u razvijanju komunikacijskih veština, predstavljamo internet platformu za usavršavanje znanja engleskog jezika – English Attack!. English Attack! pruža mogućnost polaznicima da znanje jezika usavrše kroz kontekst, koristeći video klipove iz bioskopskih blokbastera, najpopularnijih TV serija, muzičkih hitova i TV vesti, internet igrica i tematskih vizuelnih rečnika. Takođe je moguće vežbanje engleskih govornih veština kroz globalnu društvenu mrežu polaznika na samom internet portalu.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

2 одговора на „Online kursevi engleskog jezika po meri polaznika – postani English Attack! urednik“

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading