Besplatno učenje engleskog jezika sa Verbalistima i iskustva polaznika jezičke platforme English Attack!

Besplatno učenje engleskog jezika - mladi verbalisti, polaznici online kurseva engleskog jezika English Attack!

Pogledajte zašto je English Attack! postao brzo popularan. Izdvajamo iskustva naših najmlađih polaznika iz vodećih jezičkih škola Academia i Language Bar. Uskoro će pred kamere stati i stariji polaznici koji su ipak najbrojniji, ali i profesori i predavači, i preneti nam njihove doživljaje s predavanja i učenja engleskog kroz zabavu.

Verbalisti i skola stranih jezika Academia

Ako želiš i ti da zajedno sa tvojim prijateljima osetiš pravi English Attack!, UČESTVUJ U NAGRADNOJ IGRI “Protiv dosade i neznanja”, a nagrada je: 2 meseca neograničenog pristupa svim sadržajima portala English Attack! Požuri, klikni ovde i prijavi se.  Imena nagrađenih biće objavljena u nedelju uveče, 9. septembra na našem veb sajtu.

Probaj English Attack! ovde

Pogledaj TV reklamu ovde

Za brzo i zabavno učenje engleskog jezika, sa neograničenim pristupom hiljadama video klipova, muzičkih spotova, igrica i korisnicima iz celog sveta pretplati se ovde

O PLATFORMI ENGLISH ATTACK!
U skladu s našim principima poslovanja da kreiramo i primenjujemo najnovije tehnike i trendove u razvijanju komunikacijskih veština, predstavljamo internet platformu za usavršavanje znanja engleskog jezika – English Attack!. English Attack! pruža mogućnost polaznicima da znanje jezika usavrše kroz kontekst, koristeći video klipove iz bioskopskih blokbastera, najpopularnijih TV serija, muzičkih hitova i TV vesti, internet igrica i tematskih vizuelnih rečnika. Takođe je moguće vežbanje engleskih govornih veština kroz globalnu društvenu mrežu polaznika na samom internet portalu.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading