Besplatno učenje engleskog jezika sa Verbalistima i iskustva polaznika jezičke platforme English Attack!

Besplatno učenje engleskog jezika - mladi verbalisti, polaznici online kurseva engleskog jezika English Attack!

Pogledajte zašto je English Attack! postao brzo popularan. Izdvajamo iskustva naših najmlađih polaznika iz vodećih jezičkih škola Academia i Language Bar. Uskoro će pred kamere stati i stariji polaznici koji su ipak najbrojniji, ali i profesori i predavači, i preneti nam njihove doživljaje s predavanja i učenja engleskog kroz zabavu.

Verbalisti i skola stranih jezika Academia

Ako želiš i ti da zajedno sa tvojim prijateljima osetiš pravi English Attack!, UČESTVUJ U NAGRADNOJ IGRI “Protiv dosade i neznanja”, a nagrada je: 2 meseca neograničenog pristupa svim sadržajima portala English Attack! Požuri, klikni ovde i prijavi se.  Imena nagrađenih biće objavljena u nedelju uveče, 9. septembra na našem veb sajtu.

Probaj English Attack! ovde

Pogledaj TV reklamu ovde

Za brzo i zabavno učenje engleskog jezika, sa neograničenim pristupom hiljadama video klipova, muzičkih spotova, igrica i korisnicima iz celog sveta pretplati se ovde

O PLATFORMI ENGLISH ATTACK!
U skladu s našim principima poslovanja da kreiramo i primenjujemo najnovije tehnike i trendove u razvijanju komunikacijskih veština, predstavljamo internet platformu za usavršavanje znanja engleskog jezika – English Attack!. English Attack! pruža mogućnost polaznicima da znanje jezika usavrše kroz kontekst, koristeći video klipove iz bioskopskih blokbastera, najpopularnijih TV serija, muzičkih hitova i TV vesti, internet igrica i tematskih vizuelnih rečnika. Takođe je moguće vežbanje engleskih govornih veština kroz globalnu društvenu mrežu polaznika na samom internet portalu.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?