Nisville jazz letovanje četiri dana za 100 evra!

Jazz letovanje u NisuNišville Jazz Festival će i ove godine posetiocima iz drugih gradova i okolnih država ponuditi mogućnost mini džez letovanja: “Četiri dana u Nišu i četiri noći na Nišvilu” za samo 100 evra, u šta je uračunat komplet ulaznica za sve četiri festivalske večeri i pun pansion (smeštaj i tri obroka dnevno) u dvokrevetnim sobama studentskog hotela kod tehničkih fakulteta u neposrednoj blizini niške Tvrđave.

Uplatu za ovaj paket treba izvršiti na žiro račun br. 310-159469-16 (Nišville D.O.O. – Bulevar Dr. Zorana Đinđića 58a, 18000 Niš ) u iznosu od 100 evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu na dan uplate, svrha doznake – Jazz Letovanje, a nakon toga skeniranu uplatnicu sa validnim ličnim podacima poslati na mail ticket@nisville.com Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli čime se potvrđuje Vaša rezervacija.

Komplet karata uz originalnu uplatnicu može se podići u Press centru festivala – Izložbeni paviljon u Tvrđavi, 16. avgusta 2012, od 16 – 19h. Telefon za informacije 018 220-992 – Nišville office, Cara Dušana 19, 18000 Niš.

Kakvo nas džez leto očekuje u Nišu pogledajte u našem prilogu u nastavku.

Izvor: www.nisville.com

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading