Osvojite besplatne ulaznice za Nisville jazz festival! (VIDEO)

nisville1
10 besplatnih ulaznica za svaku od četiri festivalskih večeri

Pripremili smo za vas novu letnju poslasticu – Vodimo vas na Nisville, najveći džez festival u regionu jugoistočne Evrope! Prelepa Niška tvrđava očekuje nastup preko 150 izvođača iz zemlje i sveta na tradicionalnom regionalnom džez festivalu Nišvil koji se ove godine održava od 15. do 19. avgusta. Među poznatim džez velikanima nastupiće i sastav “The Brand New Heavies” koji se nakon tri godine ponovo vraća u Srbiju.

Partnerstvo komunikacijske mreže Verbalisti i festivala Nisville donosi priliku za jedinstvenu muzičku edukaciju. Naime, I ove godine organizovan je besplatan “workshop” za vokal i većinu instrumenata koji se koriste u džezu – klavir, gitara, bas, bubnjevi, limeni i drveni duvački instrumenti. Ukoliko želite da usavršite znanje sviranja na nekom od pomenutih instrumenata, kontaktirajte nas na info@verbalisti.org ili pozovite 011/26-237-26 i mi ćemo se postarati da muzicirate sa najvećim svetskim majstorima!

Verbalisti sa vodećim britanskim bendom Jive Aces
Verbalisti sa vodećim britanskim bendom Jive Aces

Tokom održavanja muzičke radionice prošle godine ekipa jezičke mreže Verbalisti imala je priliku da razgovara sa čuvenim gitaristom Stenlijem Džordanom (Stanley Jordan), u svetu poznatom po takozvanoj “tehnici dodira” koju retko koji muzičar koristi. Intervjue Verbalistima takođe su dali i drugi slavni svetski muzičari, od kojih izdvajamo Kendi Dalfer (Candy Dulfer), Joni Vidala (Yoni Vidal), kao i britanski bend Džajv Ejsis (Jive Aces).

Za vas koji želite da osetite atmosferu Nišvila, obezbedili smo 10 besplatnih ulaznica za svaku od četiri festivalskih večeri, odnosno 5 puta po 2 besplatne ulaznice za 16, 17, 18. i 19. avgust (detaljan program Festivala možete pregledati ovde).

Sve što treba da uradite da bi učestvovali u osvajanju besplatnih ulaznica je da budete fan naše Facebook strane i da pošaljete tačan odgovor, zajedno sa vašim kontakt informacijama, na info@verbalisti.org, a pitanje glasi: Kad je prvi put održan džez festival Nisville? Ako niste sigurni, odgovor ćete lako pronaći u video prilogu koji donosimo u nastavku.

Imena srećnih dobitnika objavićemo na našoj Facebook strani 9. avgusta.

Karte za Nisville su u prodaji na svim prodajnim mestima Card Service-a i Eventima u Srbiji i inostranstvu, a možete ih naručiti i preko interneta na strani www.tickets.rs i www.eventim.rs.
_

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?