English Attack! TV spot (VIDEO)

English Attack! stigao i na male ekrane – TV spot za popularnu platformu za učenje engleskog jezika na internetu premijerno prikazan u emisiji “Speak Your Mind!”

Kursevi engleskog preko interneta - English Attack!Beograd, Srbija – 1. avgust 2012 – Medijska i obrazovna grupa PRODIREKT, sa svojom regionalnom komunikacijskom mrežom Verbalisti, danas je promovisala TV spot za English Attack!, naprednu platformu i nastavni metod za učenje engleskog jezika na internetu na sedam tržišta regiona Balkana. Televizijska reklama prvi put je emitovana u ovonedeljnoj zabavnoj emisiji “Speak Your Mind!” koja se prikazuje u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Nastavni metod koji primenjujemo baziran je na multimedijalnom, zabavnom pristupu učenju engleskog jezika, a portal English Attack! je bitan dodatak portfoliju programa koje koristimo za učenje kroz iskustvo i zabavu.

English Attack! pruža mogućnost polaznicima da znanje jezika usavrše kroz kontekst, koristeći video klipove iz bioskopskih blokbastera, najpopularnijih TV serija, muzičkih hitova i TV vesti, internet igrica i tematskih vizuelnih rečnika. Takođe je moguće vežbanje engleskih govornih veština kroz globalnu društvenu mrežu polaznika na samom internet portalu.

Platformu English Attack! mogu koristiti individualni korisnici, a preko multi-korisničkih licenci i škole, jezički instituti, univerziteti i kompanije. Portal je preveden na 20 jezika, uključujući francuski, španski, italijanski, portugalski, ruski, rumunski, poljski, turski, kineski, japanski, hindu, korejski, makedonski i srpski. Na taj način i početnici mogu da koriste ovo jedinstveno nastavno sredstvo.

Probajte English Attack! besplatno ili se pretplatite za brzo učenje engleskog jezika ovde.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading