English Attack! osvojio i Francusko Ministarstvo obrazovanja

English Attack! kao nastavno sredstvo prihvaćen i od strane Francuskog Ministarstva obrazovanja
English Attack! prihvaćen kao nastavno sredstvo i od strane Francuskog Ministarstva obrazovanja

Francusko Ministarstvo obrazovanja uvrstilo je English Attack! kao nastavno sredstvo. Ta mulimedijalna platforma postala je i deo internet portala za učenje engleskog jezika koje je Ministarstvo obrazovanja posebno kreiralo u cilju promocije i podizanja znanja engleskog jezika svojih građana.

Medijska i obrazovna grupa PRODIREKT, sa svojom regionalnom komunikacijskom mrežom Verbalisti, već primenjuje English Attack! http://www.english-attack.com, inovativnu nastavnu metodu učenja engleskog jezika kroz zabavu, na sedam tržišta regiona Balkana.

Pravi pozitivni efekti internet revolucije tek treba da se manifestuju na polju edukacije, pogotovu kod učenja jezika preko interneta gde su vežbe i strukture još uvek kreirane na osnovu pedagogije iz dvadesetog veka. Dok većina današnjih veb sajtova primenjuje potpuno nezanimljive, statične sadržaje i principe učenja, bez mogućnosti da na taj način motivišu učenika savremenog doba, portal English Attack! svojim inovativnim, društvenim pristupom nastoji da jezičku edukaciju prilagodi potrebama dvadesetprvog veka.

Verbalisti i English Attack! protiv dosade i neznanjaEnglish Attack! pruža mogućnost polaznicima da znanje jezika usavrše kroz kontekst, koristeći video klipove iz bioskopskih blokbastera, najpopularnijih TV serija, muzičkih hitova i TV vesti, internet igrica i tematskih vizuelnih rečnika. Takođe je moguće vežbanje engleskih govornih veština kroz globalnu društvenu mrežu polaznika na samom internet portalu. Korisnici koriste engleski interfejs ili jednu od 19 lokalnih jezičkih verzija sa navigacijom, uputstvima, rečnikom i drugim alatkama.

Podsećamo da je u toku promocija jezičke mreže Verbalisti – upišite bilo koji kurs engleskog jezika u stranom koledžu sa Verbalistima i dobijate dva meseca besplatnog korišćenja onlajn platforme English Attack! Dva meseca je dovoljno vremena da se pripremite za svoje jezičko putovanje dok gledate filmove, slušate muziku ili igrate igrice. Biće vremena i da proverite koliko ste napredovali s engleskim kad se vratite iz Londona ili sa Malte ili iz Amerike.

Pozivamo i sve polaznike koji su proteklih godina pohađali bilo koji kurs stranog jezika s Verbalistima da nam se jave na 011/26-237-26 ili info@verbalisti.org i preuzmu kod koji će im omogućiti besplatan dvomesečni pristup portalu English Attack!

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?