HIT LISTA VERBALISTA, EUPHORIA, Loreen (VIDEO)

Pobednica Evrovizije 2012, Loren
Loren Talhaui

Ovih dana jednu pesmu slušamo na svim radio stanicama, pevuši je cela Evropa a i u našu redakciju stigao je veliki broj mejlova da je uvrstimo u Hit listu Verbalista! Ne treba dva puta pogađati da je reč o kontraverznoj švedskoj pevačici Loren (Loreen), pobednici ovogodišnjeg takmičenja Evrovizijie i pesmi „Euforija“ (Euphoria). Pre nego što čujemo prve taktove te pesme, po običaju, donosimo zanimljivosti o našem novom hitu.

Od kada je Šveđanka Loren osvojila takmičenje za Pesmu evrovizije pesmom Euforija, njena pesma je dospela na vrh brojnih top-lista. Takođe, prodaja preko interneta je eksplodirala. Od Austrije do Velike Britanije, na iTunes listama, Loren je prva u 15 evropskih zemalja.

Loren Talhaui rođena kao dete marokanskih roditelja u Stokholmu. Pevala je već na takmičenju za švedskog Idola 2004, gde je ispala u četvrtfinalu. Uz podršku pevača Mansa Zelmerleva učestovala je 2011. na švedskom izboru za predstavnika na Evropesmi. Ni tada nije imalo mnogo sreće, Ispala je u plej-ofu, ali je pesma „My Heart is refusing me“ dospela na top ten u Švedskoj.

Za sebe kaže da je prilično usamljena, ali se ne žali. Inače, ona je učestvovala i prošle godine na državnom takmičenju za pesmu Evrovizije ali nije ušla u finale. Međutim, njena pesma “My Heart is Refusing Me“ preko noći je postala veliki hit, pa su tako rešili da i ove godine 28-godišnja Loren okuša svoju sreću. I eto – osvojila je Evropu! Prepustimo se njenoj muzici: Loren – Euforija

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?