active MALTA kurs engleskog jezika za aktivne polaznike

voznja jahtomProgram active MALTA kreiran je tako da mladima uzrasta 18 do 25 godina pruži kvalitetnu nastavu i odličnu zabavu. Iako su vannastavne aktivnosti i ekskurzije pažljivo planirane i organizovane, polaznicima je ostavljeno dovoljno slobodnog vremena da sami istraže Maltu i uživaju u čarima mediteranske obale.

Popularni active MALTA program Verbalisti izvode ekskluzivno u regionu jugoistočne Evrope u partnerstvu sa čuvenom LAL grupacijom i njihovom školom IELS na Malti.

LAL se nalazi u sastavu poznatog nemačkog i najvećeg evropskog turističkog operatera TUI AG sa sedištem u Hanoveru. LAL je sigurno jedan od najboljih i najvećih jezičkih edukatora u svetu. Ta grupacija ima 30 godina iskustva u organizovanju obrazovnih programa za odrasle i letnjih kampova za mlade u najatraktivnijim mestima, poput Londona, Njujorka, Malte ili pak Kejp Tauna u Južnoafričkoj Republici.

Za cene i detalje o ovom programu kliknite ovde

Fotke programa active MALTA pregledajte ovde, a kako je Maltu video jedan od polaznika jezičke mreže Verbalisti pogledajte u prilogu u nastavku:

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?