Програми за наставници и професори по странски јазици (Teacher Training)

ПРОГРАМИ ЗА НАСТАВНИЦИ И ПРОФЕСОРИ ПО СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ (Teacher Training), St. Giles
Кандидатите кои ќе се запишат на Вербалисти/Сент Џајлс Teacher Training program до 30 Август 2013, добиваат попуст од дури 80.00 фунти

Во соработка со престижниот британски колеџ Сент Џајлс, Продирект и јазичната мрежа Вербалисти подготвија една единствена програма која е претставена во рамките на посебна промоција на јазичните програми за обука за месец Јуни.

Вербалисти Teacher Training

Кандидатите кои ќе се запишат на  до 30 Aвгуст 2013, добиваат попуст од дури 80.00 фунти. Секоја година во Сент Џајлс колеџот во Англија и Америка околу 450 професори ја завршуваат некоја од програмите наменети за предавачи по англиски јазик како странски јазик.

Искуството на компанијата Продирект во полето на обука на професионалци и менаџери во Југоисточна Европа, преку 4.000 задоволни клиенти на јазичната мрежа Вербалисти во комбинација со оствареното партнерство со Британскиот совет, издавачката куќа Pearson Longman и многу други угледни светски организации се гаранција за вашето успешно усовршување како предавач по странски јазик.

Вербалисти Teacher Training

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?