Foto galerija letnje jezičke škole za mlade, active MALTA program (18-25 god)

Letnja skola engleskog jezika na Malti i Freestyle programIndividualni active programi jezičke mreže Verbalisti na Ibici i Malti kreirani su tako da polaznicima uzrasta 18 do 25 godina pruže kvalitetnu nastavu i odličnu zabavu. Iako su vannastavne aktivnosti i ekskurzije pažljivo planirane i organizovane, jezičkim studentima je ostavljeno dovoljno slobodnog vremena da sami istraže Maltu i uživaju u čarima mediteranske obale.

Popularni active MALTA program Verbalisti izvode ekskluzivno u regionu jugoistočne Evrope u partnerstvu sa čuvenom LAL grupacijom i njihovom školom IELS na Malti.

LAL se nalazi u sastavu poznatog nemačkog i najvećeg evropskog turističkog operatera TUI AG sa sedištem u Hanoveru. LAL je sigurno jedan od najboljih i najvećih jezičkih edukatora u svetu. Ta grupacija ima 30 godina iskustva u organizovanju obrazovnih programa za odrasle i letnjih kampova za mlade u najatraktivnijim mestima, poput Londona, Njujorka, Malte ili pak Kejp Tauna u Južnoafričkoj Republici.

Detaljan opis programa i cene možete pogledati ovde. Požurite, upis je u toku a mesta za jezičke programe verbalista na Malti se i ove godine brzo popunjavaju.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading