Kursevi engleskog na Malti, program active MALTA

Letovanje i letnja skola engleskog jezika na Malti sa jezickom mrezom Verbalisti

Kursevi engleskog za mlade – PROGRAM active MALTA (18+ godina)

Jezička mreža svake godine donosi nove uzbudljive destinacije. Sa active programima u Barseloni, Madridu, Malagi i Ibici prepuštamo se strastvenoj Španiji, u Beču uživamo u njegovom carskom duhu, u Brajtonu letujemo gde i kraljevska porodica, u Berlinu istražujemo brojne galerije i muzeje i upoznajemo njegovu čuvenu noćnu scenu, dok sa active MALTA programom uživamo u kristalno čistom i toplom moru sunčane Malte.


active PROGRAMI

zurka i voznja brodom program active malta jezicka mreza verbalisti

active programi za mlade jezičke mreže Verbalisti više od 10 godina obaraju rekorde po broju polaznika u regionu jugoistočne Evrope a svoju popularnost duguju idealnoj kombinaciji kvalitetnog učenja jezika i vannastavnih aktivnosti.

Jedinstvenost active programa ispoljena je i u mogućnosti da polaznici sami planiraju slobodno vreme. Kada želite da se zabavite ili odete na izlet u organizaciji škole to možete učiniti po znatno povoljnijim cenama od onih koje nude lokalne turističke agencije, a same aktivnosti i izleti već su za vas pažljivo probrani kako biste najbolje iskoristili svoje vreme. Za bogat izbor active programa kliknite ovde.

Škola

Recepcija skole jezika IELS na Malti, Verbalisti
Vodeće škole engleskog jezika na Malti – IELS (Institute of English Language Studies)

Program active MALTA je individualnog karaktera i namenjen je odraslim polaznicima. Izvodi ga moderna i najuglednija škola na Malti, a podrazumeva nastavu engleskog jezika različitog tipa i intenziteta, kao i bogat program vannastavnih aktivnosti. Ako se tome doda odličan smeštaj u hotelu Day’s Inn na svega tri minuta hoda od škole onda je jasno zašto je to najtraženiji active program.

Jezička mreža Verbalisti raspolaže sa ograničenim brojem kreveta u rezidenciji Day’s Inn, zato toplo preporučujemo što raniji upis (kapaciteti u tom smeštaju popunjeni su već krajem januara).

VAŽNA NAPOMENA: Iako je program individualan, pratilac mlađih grupa jezičke mreže Verbalisti boravi u neposrednoj blizini rezidencije Day’s Inn.

Za letnju školu za mlade koja se na Malti izvodi sa pratiocem grupe kliknite ovde.

Lobi skole IELS, Malta, Verbalisti

Popularni active MALTA program Verbalisti izvode ekskluzivno u regionu jugoistočne Evrope u partnerstvu sa institutom IELS na Malti.

Akreditacije i ugled škole na Malti su impresivne. IELS (Institute of English Language Studies) je jedan od osnivača udruženja FELTOM (Federation of English Language Teaching Organisations Malta) zaduženog za ocenu kvaliteta i kontrolu rada predavača engleskog jezika, kao i samih škola. Pored toga, škola IELS akreditovana je od strane državne malteške obrazovne institucije EFL Monitoring Board i autorizovan je Kembridž centar na Malti.

Koledž IELS na Malti osnovan je 1985. godine i nalazi se u centru Slime, na svega nekoliko minuta hoda od obale i promenade s prodavnicama i restoranima.

Besplatan internet i koriscenje kompjutera, IELS, Malta

Velika moderna školska zgrada potpuno je klimatizovana, ima restoran, knjižaru, internet kafe, zatim prostranu zajedničku prostoriju za druženje i terasu, a učionice su svetle i opremljene interaktivnim (smart board) belim tablama. Besplatan bežični internet na raspolaganju je u svim prostorijama škole.

IELS poseduje i ultra modernu hotelsku rezidenciju Days Inn čiji opis dajemo u nastavku.

Menadžment i pratioci grupa jezičke mreže Verbalisti posebno su zadovoljni pažnjom koju škola poklanja svakom polazniku. Iako škola IELS, sa čak 95 učionica i iskusnim nastavnim kadrom, pruža verovatno najkvalitetniju nastavu na Malti, jedna od njenih najvećih prednosti je upravo činjenica da se osoblje i nastavni kadar škole u svakom trenutku trude da svakog polaznika učine da se oseća najvažnijim.

Prošetajte se kroz školu Instituta IELS na Malti

Nastava

Nastava se odvija u internacionalnim razredima s najviše 15 učenika u grupi. Prvog dana polaznici polažu dijagnostički test, nakon čega se upućuju u razrede odgovarajućeg nivoa. Pored nivoa znanja, kriterijum za formiranje razreda je uzrast, tako da se u jednoj grupi nalaze polaznici približno istog znanja i godina.

polaznici na casu malta
Interaktivni kursevi engleskog

Fond časova je 20 ili 30 časova nedeljno (u zavisnosti koji tip kursa izaberete), dok je nastavni metod komunikativan, pa tako svaki učenik učestvuje u interaktivnom grupnom radu ili radu u parovima. Polaznici dobijaju udžbenik i prateći materijal (uračunato u cenu) a na kraju kursa i sertfikat o odslušanom kursu sa jasno naznačenim stečenim nivoom znanja.

Možete se opredeliti za sledeći tip kurseva:

  • standardni (20 časova nedeljno)
  • intenzivni (30 časova nedeljno)
  • priprema za polaganje IELTS ispita (30 časova nedeljno) – uslov za upis: najmanje B1 nivo znanja engleskog jezika
  • pripema za polaganje Cambridge ispita (30 časova nedeljno) – program traje najmanje 6 nedelja i da biste ga upisali potrebno je da vaše znanje bude minimum na nivou B2; cenu za ovaj program dostavljamo na zahtev i nakon popunjenog upita/prijave
  • poslovni engleski (20 časova nedeljno) – uslov za upis: najmanje B1 nivo znanja engleskog jezika
  • akademski engleski (30 časova nedeljno) – uslov za upis: najmanje B1 nivo znanja engleskog jezika

Vannastavne aktivnosti

Verbalisti na Malti
Malta putovanje i letnja škola engleskog za mlade

active programi jezičke mreže Verbalisti veoma su popularni zbog svog bogatog sadržaja. Atraktivne vannastavne aktivnosti i obilasci odabrani su pažljivo kako bi polaznicima pružili idealnu kombinaciju učenja i aktivnog odmora tokom školovanja. U tom smislu, a pri oceni kvaliteta i poređenju cena različitih opcija jezičkog usavršavanja, treba imati u vidu znatnu uštedu koja se ostvaruje u odnosu na osnovne varijante jezičkog školovanja ili opciju kupovine različitih vannastavnih aktivnosti i ekskurzija odvojeno od programa active MALTA koji već sadrži značajne popuste na cenu aktivnosti.

U nastavku donosimo primer nedeljnih aktivnosti i ekskurzija koje su uključene u cenu ili imaju određenu doplatu. Tačan plan vannastavnih aktivnosti dobijate na nedeljnom nivou u samoj školi.

active MALTA sample activity program

Smeštaj i ishrana

Ucenje engleskog jezika na Malti, Verbalisti

Na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva u organizovanju jezičkih programa u inostranstvu, opcije boravka samo s noćenjem, noćenja sa doručkom ili polupansiona mnogo su bolje i isplativije od varijante punog pansiona kad su u pitanju odrasli polaznici. U varijanti punog pansiona, zbog nastave i celodnevnih aktivnosti, polaznici gotovo uvek za ručak dobijaju lunch pakete. Sa opcijama boravka s noćenjem i polupansiona, polaznik ima potpunu slobodu da odluči kada i koji tip obroka želi. U brojnim restoranima, prodavnicama brze hrane i supermarketima za isti novac često može da se dobije kvalitetniji obrok od lanč paketa.

Day’s Inn Hotel & Residence

Moderna školska rezidencija/hotel nalazi se u neposrednoj blizini školske zgrade (peške na manje od 5 minuta od škole). Radi se o izvanrednom studentskom smeštaju u bezbednom okruženju poslovnog centra Malte. Poseduje 100 soba opremljenih poput studio apartmana i mali bazen na krovu hotela sa terasom za sunčanje.

Sobe su klimatizovane, imaju satelitsku televiziju i privatno kupatilo. Hotel predstavlja i besplatnu Wi-Fi zonu.

Smeštaj u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi deli se sa studentom istog koledža.

Boravak je na bazi noćenja ili polupansiona. Ukoliko želite samo doručak potrebno je dodati 39 evra nedeljno na cenu u tabeli koja se odnosi na boravak s noćenjem.

Jezička mreža Verbalisti svake godine ima određen broj ležajeva rezervisan samo za polaznike programa active MALTA ali se ti kapaciteti brzo popune, zato preporučujemo što raniju prijavu za ovaj program kako ne bi kasnije došlo do razočarenja.

Cena programa odražava odličnu lokaciju i kvalitet smeštaja.

Cenovnik i datumi programa

Polasci: 16, 23. i 30. jun, 7, 14. i 21. i 28. jul, i 4. i 11. avgust
za pripremu za polaganje Cambridge ispita (nivoi B2 i C1): 14. jul

Napomena: active MALTA je individualni jezički program za odrasle i ne podrazumeva organizovano grupno putovanje i uslugu pratioca grupe. Iako je program individualan, pratilac mlađih grupa jezičke mreže Verbalisti boravi u blizini smeštaja u kom se nalaze polaznici programa active MALTA.

S obzirom da se efekti učenja stranog jezika znatno poboljšavaju u trećoj i četvrtoj nedelji učenja, za naše polaznike smo sa institutom IELS dogovorili srazmeno niže cene za duže kurseve.

Opcije programa od 30 časova nedeljno sadrže najveći popust, pa samim tim nude i najveću vrednost našim polaznicima.

2024 CENE, KURSEVI ENGLESKOG – PROGRAM active MALTA

SmeštajProgram
(kurs + aktivnosti)
Časova
(nedeljno)
DVE
nedelje
TRI
nedelje
ČETIRI
nedelje
Day’s Inn hotel
dvokrevetna/trokrevetna soba,
bez obroka
Standardni 20179025853380
Day’s Inn hotel
dvokrevetna/trokrevetna soba,
bez obroka
Intenzivni, ili
Poslovni engleski, ili
Priprema za IELTS ili Cambridge ispit
30189027353580
Day’s Inn hotel
dvokrevetna/trokrevetna soba,
polupansion
Standardni 20215029903900
Day’s Inn hotel
dvokrevetna/trokrevetna soba,
polupansion
Intenzivni, ili
Poslovni engleski, ili
Priprema za IELTS ili Cambridge ispit
30225031404100
Sve cene date su evrima.

Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove konverzije valuta. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

U cenu je uključeno

Kurs engleskog jezika, kompletan nastavni materijal, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, udžbenik, smeštaj prema ponudi u tabeli i bogat program ekskurzija i aktivnosti.

U cenu nije uključeno

Registracija €50, avionski prevoz, transferi i pripadajuće aerodromske takse, lokalni prevoz na Malti i putno osiguranje.

Foto i video galerija

Škole engleskog na Malti – predstavljamo Institut IELS:

active MALTA PROGRAM

ALL THE ADVENTURE you have been dreaming of

Malta putovanje i jezičko usavršavanje – imate pitanje ili želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

Stari Grad, Beograd, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading