Letnja škola engleskog jezika za mlade na Malti (12-18 god)

Polaznici škole GV Malta

Svakog leta gotovo 100.000 mladih iz cele Evrope na Malti usavršava engleski jezik. U ovoj nekadašnjoj engleskoj koloniji i dalje se vozi levom stranom, a otkako je 2004. postala deo Evropske unije, njihov obrazovni sistem redovno dobija najviše ocene Evropskog saveta.

c5a1kola gv malta smec5a1tena je u prestic5benoj vili
Škola GV Malta smeštena je u prestižnoj vili koja poseduje 11 učionica opremljenih najsavremenijim nastavnim sredstvima i interaktivnim (pametnim) tablama

Malta je idealna za učenje jezika: stanovnici te ostrvske mediteranske zemlje najveći su evropski lingvisti, prema studiji Eurobarometra. Naime, pored maternjeg malteškog, engleski je drugi službeni jezik, a više od polovine stanovništva govori i italijanski i francuski jezik.

Pod toplim mediteranskim suncem i okruženi plavetnilom talasa, posle prepodneva provedenog u usavršavanju jezika, zajedno sa društvom iz koledža uživaćete u morskim zadovoljstvima i interesantnom turističkom programu koji uključuje krstarenja, izlete i nezaboravan provod.

Koledž

Škola GV Malta centar za engleski (GV Malta English Center) osnovana je 1999. godine, a smeštena je u prelepoj malteškoj kolonijalnoj vili u Sent Pols Beju (St Pauls Bay), svega par minuta hoda od gradske plaže.

Škola GV Malta nalazi se u blizini najlepsih plaza na ostrvu
Škola GV Malta nalazi se u blizini najlepsih plaza na ostrvu

Učionice su svetle, klimatizovane i moderno opremljene, a polaznicima su na raspolaganju prostorije za učenje i druženje, školska kantina i terasa na krovu sa prelepim pogledom na celo ostrvo. Škola je potpuno digitalizovana – sve učionice opremljene su interaktivnim “pametnim” tablama.

Nastavni kadar čine profesori, izvorni govornici engleskog jezika, pa je GV takođe i sertifikovani centar za obuku profesora engleskog kao stranog jezika (Teacher Training Centre).

Sigurnost i podrška polaznicima tokom školovanja u inostranstvu su najvažniji, naročito kada su mladi u pitanju. Zato sve tinejdžerske grupe imaju svog pratioca, iskusnog profesora zaduženog za brigu i nadzor nad polaznicima sve vreme njihovog boravka u inostranstvu.

12
Verbalisti na aerodromu pred polazak na Maltu (klikni na foto za uvećan prikaz)

Nastava

Nastava se odvija u poslepodnevnim časovima, u internacionalnim razredima s najviše 14 polaznika po grupi. Prvog dana svi polaznici polažu dijagnostički test, nakon čega se upućuju u razrede odgovarajućeg nivoa. Nastavni program uključuje vežbe konverzacije kroz igranje uloga (role play) i diskusije, kao i vežbe slušanja i čitanja.

SmeštajTerasa koledža GV na Malti

Tinejdžeri su smešteni u apartmanima u školskoj rezidenciji svega 15-ak minuta hoda udaljenoj od školske zgrade. Apartmani se sastoje od jedne ili dve spavaće sobe, kupatila i čajne kuhinje. Spavaće sobe su dvokrevetne ili trokrevetne, a boravak je na bazi punog pansiona (kontinentalni doručak, lanč paket i večera). Terasa za sunčanje i mali bazen na krovu zgrade je popularno mesto za druženje, a u celoj rezidenciji WiFi internet veza uključena je u cenu.

Slobodno vreme

0091Svakog prepodneva i u večernjim časovima polaznici učestvuju u raznovrsnom programu vannastavnih aktivnosti, čiji cilj nije samo zabava već i prilika da se kroz druženje proveri znanje engleskog jezika.

Prisustvo aktivnostima je stoga obavezno za sve maloletne polaznike programa, a tokom boravka na Malti sa društvom iz koledža i pod nadzorom pratioca grupe kupaćete se na najlepšim peščanim plažama na ostrvu, uživaćete u akva parkovima, baviti se sportovima; u pratnji profesionalnih turističkih vodiča obići ćete prestonicu Valetu (koju su podigli Maltški vitezovi – vitezovi krstaši) i srednjovekovni grad Medinu (tu je Bred Pit snimao film »Troja«), a vodićemo vas i u šoping.

Letnja skola Verbalista na Malti - GV Malta
Verbalisti i letnja škola jezika na Malti – GV Malta

Večeri su rezervisane za još zabave i druženja, kao što su roštilj i DJ na plaži, pena parti u klubu Fuego, ili odlazak u bioskop.

U cenu je uključeno

Kurs engleskog jezika, kompletan nastavni materijal, administrativni troškovi upisa od €35 koji su nepovratni, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, smeštaj u školskoj rezidenciji na bazi punog pansiona, troškovi registracije i profesora pratioca grupe, aerodromski transferi i program ekskurzija i aktivnosti.

U cenu nije uključeno

Organizovan grupni avionski prevoz i pripadajuće aerodromske takse, lokalni prevoz na Malti.

VAŽNE NAPOMENE:

U skladu s težnjom da usluge edukacije uvek nudimo po najpovoljnijim cenama, bez skrivenih troškova, i s ciljem da naši klijenti i korisnici mogu odmah sami lako da pregledaju, uporede i izračunaju sve troškove školovanja, cene programa za mlade (uzrast 10-18 godina), kada su u pitanju organizovani grupni polasci, dajemo u ukupnom iznosu. Znači, kod ovih programa nije potrebno posebno dodavati troškove registracije, pratioca grupe i slično. Prodirekt i jezička mreža Verbalisti su u većini slučajeva ekskluzivni zastupnik vodećih koledža u svetu, a to znači da u dogovoru s kompanijom Prodirekt, koledži često mogu da ponude za tržišta u razvoju cene koje su i niže od objavljenih.

Putovanje sa pratiocem grupe moguće je realizovati isključivo uz grupni avio prevoz, odnosno ako polaznik kupi avionsku kartu preko turističke agencije angažovane od strane kompanije PRODIREKT LLC. Cena organizovanog grupnog putovanja u tom slučaju, pored prevoza, uključuje i cenu usluge pratioca maloletnih polaznika i aerodromske transfere.

Grupni polasci planirani su za 6. i 20. juli, kao i 3. avgust.

CENE JEZIČKIH PROGRAMA PO OSOBI
(PROGRAM ZA UZRAST OD 12 DO 18 GODINA SA PRATIOCEM GRUPE)

Letnja skola engleskog jezika za mlade do 18 god. na Malti, VerbalistiPolaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove konverzije valuta. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

Prodirekt akreditacije za edukaciju i jezičku obuku - English UK i ICEF

Imate pitanje u vezi sa jezičkim programom za mlade u koledžu GV na Malti? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas  ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading