Zašto je Malta idealna za učenje engleskog jezika i letovanje (VIDEO)

c5a1kola gv malta smec5a1tena je u prestic5benoj vili1
Škola GV Malta smeštena je u prestižnoj vili

Pod toplim mediteranskim suncem i okruženi plavetnilom talasa, najmlađi polaznici jezičke mreže Verbalisti prepodne provode u usavršavanju jezika, dok su poslepodneva rezervisana za druženje s društvom iz koledža. Uživanja na plaži prati dinamičan program koji uključuje krstarenja, izlete i nezaboravan provod.

Malta je idealna destinacija za učenje jezika, ali i za porodični odmor. Pored sunčanja i kupanja, vaša porodica može da se oproba i u sportovima kao što su ronjenje i jedrenje jer su čiste i prozračne mediteranske vode Malte kao stvorene za njih. Malta je izuzetno bezbedna, gotovo bez ikakvog kriminala, tako da bez straha možete da uživate u provodu u diskotekama i kafićima.Škola GV Malta nalazi se u blizini najlepsih plaza na ostrvu

Prestižna škola GV Malta centar za engleski (GV Malta English Center), koju Verbalisti ekskluzivno zastupaju u većem delu jugoistočne Evrope, osnovana je 1999. godine, a smeštena je u prelepoj malteškoj kolonijalnoj vili u Sent Pols Beju (St Pauls Bay), svega par minuta hoda od gradske plaže. Učionice su svetle, klimatizovane i moderno opremljene, a polaznicima su na raspolaganju prostorije za učenje i druženje, školska kantina i terasa na krovu sa prelepim pogledom na celo ostrvo. Škola  je potpuno digitalizovana – sve učionice opremljene su interaktivnim “pametnim” tablama.

Nastavni kadar čine profesori, izvorni govornici engleskog jezika, pa je GV takođe i sertifikovani centar za obuku profesora engleskog kao stranog jezika (Teacher Training Centre).

Upoznajte se s detaljima fantastičnih programa koje smo pripremili s školom GV Malta na sledećim linkovima:

Bitno je da napomenemo da je zbog Olimpijade u Londonu takođe došlo do naglog porasta rezervacija jezičkih programa Verbalista za Maltu, pa vas molimo da upis izvršite što je pre moguće. Podsećamo da je rezervaciju na određenom jezičkom programu moguće izvršiti jedino uplatom depozita.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading