Hit lista Verbalista spojila jezike i note

Hit lista VerbalistaBeograd, Srbija – 16. april 2012 – U skladu s težnjom da predstavi muziku kao jedan od važnih načina svakodnevne komunikacije, jezička mreža Verbalisti danas je zvanično promovisala muzičku rubriku HIT LISTA VERBALISTA. Ta rubrika se s društvenih mreža doselila u radijski etar još 12. decembra 2011. godine kada su je urednici popularne emisije Automedija u svom 162. radijskom izdanju uvrstili kao redovnu rubriku programa.

Hit lista Verbalista na Verbalisti YouTube kanalu
Hit lista Verbalista na YouTube kanalu regionalne komunikacijske mreže

Predlozi pesama koje su fanovi te mreže proteklih nedelja slali preko Verbalisti Facebook stranice, YouTube kanala ili mejlom dovele su mnoge svetske zvezde i na jezičke radio talase. Na plej listi Verbalisti YouTube kanala pronašli smo sledeće hitove: “Gotye” i numera “Somebody That I Used To Know”, zatim Melanie Fiona s pesmom “Monday Morning”, Adele i “Rolling In The Deep”, kao i legendarni bend “Queen” s čuvenom “pobedničkom” pesmom “We are The Champions”, da pomenemo neke.

U međuvremenu, pojedina vodeća imena iz sveta muzike pobrinula su se da se note Verbalista čuju još glasnije u celom regionu bivše Jugoslavije. Zahvaljujući podršci koju je dobila od vrhunskih muzičara i bendova, poput Vlatka Stefanovskog, Vlade Georgieva, kompozitora i vođe benda “Balkanika” Sanje Ilića, pevačica Kaliopi i Lene Kovačević, najboljeg britanskog sving benda “Jive Aces”, kao i poznatog svetskog gitariste Stenli Džordana, jezička mreža Verbalisti pokazuje da muzika može da bude u isto vreme zabavna i moćno sredstvo komunikacije.

O programu Automedija
Program Automedija, koji se nalazi u vlasništvu medijske grupe B2B Interactive, emituje se na radio Novostima u Beogradu i tridesetdve nacionalne i regionalne radio stanice u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Automedija oživljava uspomene, strasti i interesovanja slušalaca predstavljajući svet muzike, filma, mode i putovanja prepoznatljivim savremenim i dinamičnim dizajnom autora i vlasnika emisije.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?