HIT LISTA VERBALISTA – HURT, Christina Aguilera (VIDEO)

Christina Aguilera
Mnoge njene pesme su autobiografske, a Kristina je privukla posebnu pažnju javnosti jer je u svojim pesmama smelo govorila o seksualnom zlostavljanju od strane oca

Ove nedelje Hit listu Verbalista predvodi pevačica koja važi za jednu od najboljih ženskih vokala na svetu – Christina Aguilera!

Kristina se prvi put pojavila na televiziji kada je imala samo 14. godina i to u specijalnoj emisiji za talente. Nazivali su je čudom od deteta, ali ipak nije uspela da pobedi na ovom takmičenju – osvojila je drugo mesto. Bila je jako nesrećna zbog toga, ipak život joj je pokazao novi put! Zajedno sa Britni Spirs i Džastinom Timberlejkom postala je član Diznijeve pevačke družine koja je imala svoju emisiju na televiziji. Ali to je bilo kratkog veka.

Prelomni trenutak u Kristininoj karijeri imala je naslovna numera crtanog filma “Mulan” koju je, zbog visokih nota, samo ova pevačica mogla da iznese. Da li znate da Kristina može da otpeva 4 oktave? Neverovatno! Ubrzo nakon uspeha vezanog za crtani film “Mulan” potpisuje i svoj prvi ugovor. Njen singl “Duh u boci“ osvojio je svetsko muzičko tržište. Kristina je inače kompletan autor, a mnoge njene pesme su autobiografske.

Verujemo da će sve zaljubljene duše uživati u jednoj od najlepših balada – Hurt!

Nastavite da nam šaljete vaše muzičke predloge i komentare na urednik@verbalisti.org

_

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading