HIT LISTA VERBALISTA – HURT, Christina Aguilera (VIDEO)

Christina Aguilera
Mnoge njene pesme su autobiografske, a Kristina je privukla posebnu pažnju javnosti jer je u svojim pesmama smelo govorila o seksualnom zlostavljanju od strane oca

Ove nedelje Hit listu Verbalista predvodi pevačica koja važi za jednu od najboljih ženskih vokala na svetu – Christina Aguilera!

Kristina se prvi put pojavila na televiziji kada je imala samo 14. godina i to u specijalnoj emisiji za talente. Nazivali su je čudom od deteta, ali ipak nije uspela da pobedi na ovom takmičenju – osvojila je drugo mesto. Bila je jako nesrećna zbog toga, ipak život joj je pokazao novi put! Zajedno sa Britni Spirs i Džastinom Timberlejkom postala je član Diznijeve pevačke družine koja je imala svoju emisiju na televiziji. Ali to je bilo kratkog veka.

Prelomni trenutak u Kristininoj karijeri imala je naslovna numera crtanog filma “Mulan” koju je, zbog visokih nota, samo ova pevačica mogla da iznese. Da li znate da Kristina može da otpeva 4 oktave? Neverovatno! Ubrzo nakon uspeha vezanog za crtani film “Mulan” potpisuje i svoj prvi ugovor. Njen singl “Duh u boci“ osvojio je svetsko muzičko tržište. Kristina je inače kompletan autor, a mnoge njene pesme su autobiografske.

Verujemo da će sve zaljubljene duše uživati u jednoj od najlepših balada – Hurt!

Nastavite da nam šaljete vaše muzičke predloge i komentare na urednik@verbalisti.org

_

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?