Platinum kursevi poslovnog engleskog jezika u Londonu

Za poslovne ljude, za “decision makers” i za sve one koji koriste engleski intenzivno u međunarodnom poslovanju, kursevi poslovnog engleskog jezika u koledžu St Giles u Londonu pravi su izbor.


London

U londonskom Sitiju je koncentrisana ogromna finansijska moć koja se ogleda u prisustvu svih najvećih svetskih banaka, oko 500, i jednoj od najmoćnijih berzi
Uz kvalitetne platinum časove vodeće škole jezika u Londonu brzo ćete savladati poslovni engleski.

Prepoznatljiv po svojim znamenitostima kao što su Pikadili, Trafalgar, Bakingemska palata, Vestminster sa Parlamentom i Big Ben. Međutim, za poslovne ljude širom sveta, London je pre svega finansijski centar moći. Tu činjenicu potvrđuje i Svetski ekonomski forum (WEF) – prema njihovoj najnovijoj listi London je najprestižniji bankarski i finansijski centar koji je iza sebe ostavio Volstrit i Tokio.

Poslovni centar Londona, poznatiji kao The City, prostire se na samo 2,6 km2; ali ne dozvolite da vas taj podatak zavara. U Sitiju je koncentrisana ogromna finansijska moć koja se ogleda u prisustvu svih najvećih svetskih banaka, oko 500, i jedne od najmoćnijih berzi smeštenoj u Trednidl ulici. Broj stanovnika koji žive u Sitiju je samo 6.000, ali u toku dana ovde radi 350.000 ljudi.

Škola

Platinum kursevi poslovnog engleskog jezika u Londonu - koledž St Giles u centralnom Londonu
Zgrada koledža Sent Džajls u centralnom Londonu

Koledž Sent Džajls (St Giles College) osnovan je daleke 1955. godine i spada među najstarije i najelitnije privatne jezičke škole u Engleskoj.

Nalazi se u elegantnom džordžijanskom zdanju u Blumzberiju, akademskom delu Londona. Od Britanskog muzeja udaljen je samo 5 minuta hoda, a desetak minuta ga deli od čuvenih trgovačkih ulica Oksford i Bond.

Koledž je akreditovan od strane Britanskog saveta i član je asocijacije prestižnih jezičkih škola English UK.

Pored dve škole u Londonu, Sent Džajls ima koledže u Brajtonu i Istbornu, Njujorku, San Francisku i Vankuveru.

Kurs poslovnog engleskog

Za poslovne ljude visokih kriterijuma razvijeni su posebni kursevi poslovne komunikacije – Platinum kursevi, koji vam omogućavaju da postignete maksimalne rezultate u kratkom vremenskom periodu. Časovi se održavaju u malim grupama od najviše 5 polaznika, a na zahtev moguće je pohađati jedan-na-jedan nastavu ili izabrati kombinaciju nastave u maloj grupi sa dodatnim individualnim časovima.

Platinum Lounge u koledžu Sent Džajls u Londonu
Prostorija za druženje i odmor Platinum polaznika u koledžu St Giles u Londonu

Polaznici Platinum kurseva koriste učionice koje se nalaze u posebnom delu zgrade, odvojene od ostalih polaznika. Opremljene su luksuznim nameštajem i najsavremenijim učilima poput belih interaktivnih tabli, projektora, kompjutera, TV i DVD uređaja, a obezbeđena je i internet konekcija za laptop računare. Polaznicima su na raspolaganju dnevne novine, poslovna nedeljna i mesečna izdanja, kao i osvežavajuća pića.

Sent Džajls koledž u svoje zadovoljne Platinum klijente ubraja American Express, Bank of Japan, Bosch, Chrysler, Colgate-Palmolive, parlament Finske, France Telecom, IBM, National Bank of Greece, Volkswagen, Fudbalski savez Srbije i mnoge druge.

Nastava

Pre početka kursa polaznici popunjavaju detaljan upitnik (needs analysis) na osnovu kojeg se za njih kreira poseban nastavni program. Časovi pokrivaju širok spektar delatnosti: poslovni engleski administraciju, finansije, novinarstvo, prava, medicinu itd.

Platinum program održava se u mini-grupama od najviše pet polaznika, a nedeljni fond časova je 15 (3 časa dnevno, od 13.55 – 16.55) ili 20 (4 časa dnevno, od 09.00 – 12.50).

Uspeh Platinum kurseva počiva na personalizovanim jezičkim programima
Platinum kurs poslovnog engleskog kreira se prema potrebama svakog polaznika

Za polaznike koji žele da ulože više truda i energije predlažemo doplatu Platinum Plus – dodatnih pet individualnih časova nedeljno. Doplata za te individualne časove – Plus varijantu iznosi 300£ nedeljno.

Uspeh Platinum kurseva počiva na specifičnosti ovako individualizovanog nastavnog plana, ali i raznovrsnosti posebno osmišljenih društvenih i kulturnih aktivnosti van učionice, u kojima ćete uživati zajedno s kolegama i profesorima. Uobičajene vannastavne aktivnosti uključuju posete pozorištu i operi, odabranim restoranima, obilaske muzeja i galerija, kao i celodnevne ekskurzije vikendom.

Smeštaj

Chapter Highbury rezidencija

Ova moderna studentska rezidencija udaljena je 20tak minuta od škole St. Giles u centralnom Londonu.

Chapter Highbury rezidecnija u Londonu, Verbalisti
Chapter Highbury rezidecnija

U neposrednoj blizini nalazi se London Metropolitan univerzitet i stadion Arsenala. Takođe, ta londonska četvrt bogata je restoranima, kafićima, prodavnicama, a čuvena je i po organizaciji velikih muzičkih događaja tokom cele godine.

Sve sobe su jednokrevetne sa privatnim kupatilima, grupisane u apartmane od po četiri do šest soba.

Svaki apartman ima potpuno opremljenu kuhinju i zajedničku dnevnu sobu. Rezidencija ima dvorište i nekoliko zajedničkih prostorija sa plazma televizorima, bioskop, teretanu, čitaonicu i prostorije za pranje i sušenje veša (usluga dostupna uz minimalnu doplatu). Rezidencija obezbeđuje posteljinu i peškire. WiFi/internet je besplatan.

Boravak je na bazi noćenja. Doplata za doručak 32£ nedeljno (služi se u restoranu škole St. Giles). Adresa rezidencije je 309 Holloway Rd, London N7 9DS, a lokaciju možete videti ovde.

Hotel Menton je mali porodični hotel u centru Londona
Hotel Menton je mali porodični hotel u centru Londona

Menton Hotel 3* je skroman porodični hotel u srcu Blumsberija, nadomak svih znamenitosti Londona. Od koledža je udaljen desetak minuta hoda. Jednokrevetne sobe su moderne i svetle, a gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet. Boravak je na bazi noćenja s doručkom.

Greindž Lankaster Hotel 3* nalazi se u neposrednoj blizini Britanskog muzeja, a od koledža je udaljen tri minuta hoda.

Sobe su jednokrevetne i imaju televizor, telefon, električni čajnik i fen, a tradicionalni engleski doručak je uključen u cenu.

Hotel Greindž Blums se nalazi u neposrednoj blizini koledža Sent Džajls i nadomak svih znamenitosti Londona
Hotel Greindž Blums 

Greindž Blums Hotel 4* je udaljen svega par minuta hoda od koledža. Sobe su prostrane i imaju televizor, telefon, električni čajnik i fen, kao i besplatan internet modem. U hotelu postoji restoran i bar, kao i room service.

Boravak je u jednokrevetnim sobama na bazi noćenja s doručkom.

Cenovnik i datumi programa

Individualni polasci organizuju se jednom nedeljno tokom cele godine.

Polazak i povratak je uvek nedeljom, a nastava počinje ponedeljkom.

2023 CENE, PLATINUM KURSEVI POSLOVNOG ENGLESKOG JEZIKA (u £)

Cene platinum poslovnih kurseva engleskog jezika u Londonu, Verbalisti
Škole jezika u Londonu, koledž St Giles – poslovni engleski platinum programi

Pomoć oko prijave za britansku vizu, odnosno uslugu viziranja, jezička mreža Verbalisti svojim polaznicima nikad ne naplaćuje.

Napomena: Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi. Zavidne međunarodne akreditacije kompanije PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti pregledajte ovde.

U cenu je uključeno

Platinum kurs poslovnog engleskog jezika sa navedenim brojem časova, odabrani smeštaj i ishrana, administrativni troškovi upisa i nadoknada za pronalaženje i organizaciju smeštaja koje naplaćuje koledž i koji su nepovratni, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, besplatan pristup internetu, reklamna torba koledža.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije 50£, avionski prevoz sa pripadajućim taksama, aerodromski transferi, putno osiguranje i troškovi pribavljanja vize.

Foto i video galerija

Pogledajte video prilog o platinum centrima koledža St. Giles i kakvi su utisci polaznika:

Platinum kursevi poslovnog engleskog jezika u Londonu u koledžu Sent Džajls – imate pitanja ili želite da se upišete? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

Save

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?