Poslovni platinum programi engleskog jezika u koledžu St. Giles

Kursevi Verbalista za poslovni engleski - zgrada koledža St. Giles u centralnom LondonuKoledž Sent Džajls (St Giles College) osnovan je daleke 1955. godine i spada među najstarije i najelitnije privatne jezičke škole u Engleskoj. Sedište i glavni jezički centar nalazi se u elegantnom džordžijanskom zdanju u Blumzberiju, akademskom delu Londona. Od Britanskog muzeja udaljen je samo 5 minuta hoda, a desetak minuta ga deli od čuvenih trgovačkih ulica Oksford i Bond. Koledž je akreditovan od strane Britanskog saveta i član je asocijacije prestižnih jezičkih škola English UK. Pored dve škole u Londonu, Sent Džajls ima koledže u Brajtonu i Istbornu, Njujorku, San Francisku i Vankuveru.

Za poslovne ljude visokih kriterijuma pripremili smo posebne programe poslovne komunikacije – Platinum jezičke kurseve, koji vam omogućavaju da postignete maksimalne rezultate u kratkom vremenskom periodu, a jedan takav program možete pronaći na sledećem linku: Kursevi poslovnog engleskog jezika i platinum programi Verbalista, St. Giles College Central London

U prilogu u nastavku pogledajte izjave polaznika i kraći pregled jezičkih centara koji se nalaze u sastavu St. Giles grupe:

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?