Engleski jezicki program za mlade u Kembridžu (14-18 god), Embassy CES Cambridge

Kembridž je jedan od najlepših gradova u Engleskoj
Kembridž je jedan od najlepših gradova u Engleskoj

Kembridž je svetski čuven univerzitetski centar i jedan od najlepših gradova u Engleskoj. Zgrade koledža u ovom gradu prava su arhitektonska remek dela, poput kapele Kings koledža koja je pod zaštitom UNESCO-a.

U Kembridžu su studirali Čarls Darvin, Isak Njutn, glumac Džon Kliz, najkontroverzniji naučnik današnjice Stiven Hoking i čak 85 dobitnika Nobelove nagrade. Danas je Kembridž stecište studenata iz celog sveta i grad mladih s dve koncertne hale, 15 bioskopa, šest pozorišta i bezbroj pabova i kafića.

Koledž

Menor kampus u okviru kojeg se održava nastava deo je koledža Belerbis i nalazi se u jednom od najlepših delova Kembridža
Menor kampus u okviru kojeg se održava nastava deo je koledža Belerbis i nalazi se u jednom od najlepših delova Kembridža

Menor kampus u okviru kojeg se održava nastava je deo koledža Belerbis i nalazi se u jednom od najlepših delova Kembridža. Do centra grada možete došetati za 25 minuta (6 stanica gradskim autobusom koji staje u blizini koledža). Kampus je veliki i ima sve neophodne sadržaje: učionice, multimedijalni centar, spavaonice sa apartmanskim smeštajem, restoran, zatvoreni sportski centar, teniske i fudbalske terene, salu za bilijar i diskoteku.

Smeštaj

Studenti su smešteni u rezidenciji koja je deo Menor kampusa. Jednokrevetne sobe su opremljene skromnim, ali funkcionalnim nameštajem i grupisane u apartmane; svaki se sastoji od 4 sobe, jednog kupatila, kuhinje i sobe za dnevni boravak. Smeštaj je na bazi punog pansiona. U svim zajedničkim prostorijama je obezbeđen besplatan WiFi internet.

Jezicki programi za mlade u Kembridzu (Cambridge) u organizaciji Verbalista

Aktivnosti

Polaznici svakodnevo učestvuju u raznovrsnom programu vannastavnih aktivnosti, koje mogu biti sportske (fudbal, mini olipijske igre, tenis, kriket), kulturne (razgledanje znamenitosti) ili jednostavno zabava (karaoke, disko večeri, „blind date“, “murder mystery night“). Predviđene su i ekskurzije: nedeljno jedna celodnevna  u London, Brajton ili Vindzor i dve poludnevne  u Eli katedralu, Grančester ili London. 

PRIMER NEDELJNIH AKTIVNOSTI TOKOM JEZIČKOG PROGRAMA ZA MLADE U KEMBRIDŽU

Primer nedeljnih aktivnosti u koledžu Embassy CES u Kembridžu
Primer nedeljnih aktivnosti u koledžu Embassy CES u Kembridžu

Polasci

Individualni polasci organizuju se 30. juna, 7, 14, 21. i 28. jula 2013. godine.

U cenu je uključeno

Kurs engleskog jezika sa fondom od 20 časova nedeljno, kompletan nastavni materijal, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, smeštaj u rezidenciji na kampusu i ishranu na bazi punog pansiona, pun program vannastavnih aktivnosti i jedna celodnevna ekskurzija nedeljno.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije od £50, avionski prevoz sa pripadajućim taksama, aerodromski transferi, troškovi pribavljanja vize i lokalni prevoz u Kembridžu.

CENE JEZIČKIH PROGRAMA PO OSOBI U KOLEDŽU EMBASSY CES U KEMBRIDŽU

Cene letnje skole engleskog u koledzu Embassy CES u Kembridzu za 2013, VerbalistiNapomena: Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove kursnih razlika. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

Prodirekt akreditacije za edukaciju i jezičku obuku - English UK i ICEF_

Imate pitanje u vezi sa jezičkim programom za mlade u koledžu Embassy CES u Kembridžu? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading