Letnje škole španskog jezika u Španiji – program active BARCELONA

Letnje škole španskog jezika u Španiji - program active BARCELONA

active BARCELONA (14-18 god)

U saradnji sa našim partnerima, kreirali smo četiri active programa za mlade za popularne gradove u Španiji – Valensiju, Barselonu, Madrid i Malagu. Te letnje škole španskog jezika izvode se po principu “all-inclusive”. Pored kvalitetne nastave, krasi ih i pažljivo probran paket aktivnosti i izleta. Upoznajte se ovde sa active programima u Velikoj Britaniji, Americi, Austriji, Nemačkoj i na Malti, a na ovoj strani su mladi “španci” u Barseloni glavni.

Barselona

Crkva Sagrada Familia u Barseloni

Barselona je po mnogima jedan od najlepših gradova u Evropi. Ovu metropolu poznatu po umetnosti, vatrenim fudbalskim navijačima i muzici možete razgledati nedeljama, uživati u znamenitostima poput fascinantne katedrale Sagrada Familija, zatim Parku Guelj i šetalištu Las Ramblas; a kad razgledanje dosadi, odmorite se na nekoj od peščanih plaza.

Škola

Don Kihot (Don Quijote) je deo Enforexa, najveće obrazovne grupe za učenje španskog jezika u svetu, i već trideset godina je u samom svetskom vrhu po kvalitetu nastave. Grupacija poseduje 30 centara u Španiji i Latinskoj Americi, organizuje kurseve za mlade i odrasle i obrazuje preko 12000 studenata godišnje.

Verbalisti na času španskog u školi Don Kihot u Barseloni

Svi profesori su sertifikovani predavači španskog jezika. Akreditovana je od strane vodećih obrazovnih akreditacionih tela poput  Instituta Servantes,, ELITE (European Federation of Associations for Teaching Mother Tongues), FEDELE (Spanish Federation of Associations of Spanish Schools for Foreigners).

Škola se nalazi u prostranoj trospratnici i raspolaže sa oko 2500m2 u strogom centru Barselone, na petnaest minuta hoda od trga Catalunya ili pešačke zone Las Ramblas.

Nastava

Letnje škole španskog jezika - program active BARCELONA
Letnje škole španskog jezika – program active BARCELONA

Nastava se pohađa u internacionalnim razredima s najviše 12 polaznika po grupi.

Prvog dana svi polaznici polažu dijagnostički test, nakon čega se upućuju u razrede odgovarajućeg nivoa. Nastavni program uključuje vežbe konverzacije kroz igranje uloga (role play) i diskusije, kao i vežbe slušanja i čitanja.

Smeštaj

Polaznici su smešteni u studentskim rezidencijama/apartmanima škole ili u porodicama (porodice su obično udaljene od škole 20-30 min peške ili prevozom). Smeštaj je u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama koje su prostrane, funkcionalno opremljene i svaka ima kupatilo. Boravak je na bazi punog pansiona – doručak, ručak i večera.

Vannastavne aktivnosti

Verbalisti u Barseloni
Španski za mlade, program active BARCELONA – polaznica jezičke mreže Andrea (treća sleva)

Svakog poslepodneva i večeri polaznici učestvuju u raznovrsnom programu vannastavnih aktivnosti, čiji cilj nije samo zabava već i prilika da se kroz druženje proveri znanje španskog jezika.

Aktivnosti najčešće obuhvataju odlaske na plažu, plivanje ili odbojku na pesku, razgledanje znamenitosti Barselone ili jednostavno zabavu poput takmičenja u karaoke pevanju, disko večeri na brodu ili filmskih projekcija. U cenu su uračunate i celodnevne ekskurzije subotom, najčešće u Tibidabo zabavni park, Sitges i Taragonu.

Tokom boravka u školi, smeštaju i na vannastavnim aktivnostima polaznici su pod konstantnim (24-satnim) nadzorom osoblja škole.

Cenovnik i datumi programa

Termini: 30. jun, 14. i 28. jul

Polasci su nedeljom, a povratak subotom.

2024 CENE – LETNJE ŠKOLE ŠPANSKOG JEZIKA, PROGRAM active BARCELONA (14-18 god)

SmeštajČasova
nedeljno
DVE
nedelje
ČETIRI
nedelje
Studentska
rezidencija
pun pansion
2021754270
Letnje škole španskog jezika – program active BARCELONA; dodatna nedelja košta 1.245€

Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

zabavni park u barceloni

U cenu je uključeno

Don Quijote administrativni troškovi upisa od 35€, kurs španskog jezika sa fondom od 20 časova nedeljno, smeštaj u višekrevetnim sobama (2-4 kreveta) u školskoj rezidenciji, ishrana na bazi punog pansiona, tri popodnevne vannastavne aktivnosti nedeljno, jedna celodnevna ekskurzija (odnosno dve za program od četiri nedelje), udžbenici i kompletan nastavni materijal, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, i 24-časovni nadzor.

U cenu nije uključeno

PRODIREKT troškovi registracije 50€, avionski prevoz sa pripadajućim taksama, aerodromski transferi (škola naplaćuje povratni transfer 190€) i putno osiguranje.

Najbolje skole jezika

Jezička mreža Verbalisti svoje međunarodne akreditacije u obrazovanju i visok kvalitet usluga opravdava strogim kriterijumima pri selekciji škola koje organizuju zimske i letnje kampove stranih jezika u inostranstvu. Za najmlađe članove jezičke mreže biramo programe koje reallizuju međunarodno akreditovani edukatori čiji je kvalitet u samom vrhu i nad kojima Verbalisti vrše stalni nadzor i kontrolu.

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Foto i video galerija

  • Andrea u Barseloni, program active BARCELONA
  • Andrea Manev, polaznica jezičke mreže Verbalisti
  • Letnji kamp španskog jezika u Barseloni, polaznice jezičke mreže Verbalisti
  • Verbalisti u Barseloni
  • U školi Don Quijote u Barseloni, jezička mreža Verbalisti
  • Na plaži Barceloneta, Verbalisti
  • Verbalisti students in Barcelona photo 3
  • Verbalisti students in Barcelona photo 4

Španski za mlade i program active BARCELONA – želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading