Najuglednija britanska organizacija English UK dodelila kompaniji Prodirekt zvanje partnerske agencije

London, Velika Britanija – 25. januar 2012 – Nezavisna britanska organizacija English UK, koja posluje zajedno sa Britanskim savetom u cilju promocije usavršavanja znanja engleskog jezika u Velikoj Britaniji, danas je objavila imena kompanija koje su dobile status partnerske agencije (Partner Agency) te organizacije. Među 11 kompanija u svetu koje su dobile takvu akreditaciju prošlog meseca našla se i firma Prodirekt. Na ovaj način Prodirekt je postala jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila status agenta dve najvažnije organizacije u domenu pružanja jezičke edukacije i konsultantskih usluga – britanske English UK i nemačkog ICEF-a.

Među 11 kompanija u svetu koje su prošlog meseca dobile zvanje Agencija Partnera organizacije British UK našla se i firma Prodirekt

English UK je tokom 2011. godine sprovela kontrolu rada kompanije Prodirekt i zaključila da je ta firma ispunila sve kriterijume kvalitetnog predstavljanja britanskih koledža i edukativnih ustanova, profesionalnog pružanja usluga polaznicima jezičkih škola i da je uspešno promovisala Veliku Britaniju kao destinaciju za učenje engleskog jezika. Povodom dodele tog važnog priznanja u oblasti jezičke edukacije, direktor Prodirekta Dejan Trpković je rekao: “Drago nam je da smo dobili status Agenta Partnera od tako prestižne organizacije kao što je English UK, poznatoj po svom nezavisnom radu i ugledu koji uživa kad je u pitanju kontrola poslovanja edukativnih konsultanata svuda u svetu. Njihovo priznanje je najbolja nagrada za naš rad, naročito tokom poslednje tri godine, što je ujedno period obeležen brzim razvojem jezičke mreže Verbalisti u jugoistočnoj Evropi. Zvanje partnerske agencije organizacije English UK koje smo dobili služi i kao potvrda našim klijentima, partnerima i budućim polaznicima da pružamo kvalitetne i pouzdane usluge. To je i dobar početak u stvaranju regionalnih standarda u jezičkom obrazovanju i podstrek drugim preduzećima i konsultantima da u svom poslovanju takođe zadovolje kriterijume English UK-a”.

O organizaciji English UK
English UK (http://www.englishuk.com) je nezavisna organizacija koja posluje zajedno sa Britanskim savetom u cilju promocije učenja engleskog jezika u Velikoj Britaniji i sprovođenja strogog sistema kontrole rada i dodele akreditacija školama i koledžima u Velikoj Britaniji, kao i edukativnim konsultantima širom sveta. English UK je najprestižnije udruženje jezičkih edukatora u svetu i okuplja više od 450 članova koji su svi akreditovani od strane Britanskog saveta.

O Prodirektu
Prodirekt (http://prodirektgroup.com) je vodeća kompanija u edukaciji i razvoju ljudskih resursa, kao i pružanju konsultantskih usluga u domenu strategija komunikacija i poslovanja u jugoistočnoj Evropi. Društvena mreža Verbalisti je deo Prodirekt grupe i nastala je u saradnji sa prestižnim koledžima u svetskim univerzitetskim centrima poput Oksforda i Kembridža u cilju pružanja usluga učenja stranih jezika i profesionalnog usavršavanja u inostranstvu.

_

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?