Kursevi engleskog jezika u Mančesteru

grad manc48desterAko ste već posetili London, pravi je čas da istražite Mančester, kosmopolitsku britansku metropolu poznatu kao “engleska prestonica severa”.

Mančester je poznat po svoja dva legendarna fudbalska kluba, Mančester Junajtedu i Mančester Sitiju, a iz uzbudljive i dinamične muzičke scene potekli su Oasis, Simply Red i Take That.

Neka vas ne začudi činjenica da je noćni život Mančestera ravan onom na Ibici; naime, devedesetih godina prošlog veka velike pivare uz pomoć gradskih vlasti investirale su milione funti u mančesterske pabove i klubove, koji su sad spremni da prime i četvrt miliona gostiju. Možda je baš zato Mančester jedan od najpopularnijih gradova za studiranje sa najvećim studentskim kompleksom u Velikoj Britaniji i čak 4 univerziteta u samom gradu.

Škola

na c48dasu c5a1kola a2z u manc48desteruKoledž A2Z nalazi se u strogom centru Mančestera; poseduje 18 savremeno opremljenih učionica, internet kafe i zajedničke prostorije za učenje i druženje. Škola je akreditovana od strane Britanskog saveta i član je prestižne asocijacije EnglishUK.

Ono što izdvaja koledž A2Z od ostalih je upotreba Callan nastavne metode, koja polaznike navodi da 70% vremena na času provode u komunikaciji i na taj način uče engleski prirodno, kao što su učili maternji jezik kad su bili mali. To je direktna komunikativna metoda koja koristi brzinu i ponavljanje kroz jedinstven format brzog odgovora na postavljeno pitanje, a naročito je efikasan u pripremi polaznika za polaganje FCE ispita.

Nastava

Tokom cele godine polaznici se mogu opredeliti za programe opšteg engleskog jezika različitog intenziteta – standardni program ima fond od 20 časova nedeljno, a intenzivni 30.  Grupe su male – u proseku 8 polaznika, dok je maksimalan broj polaznika 14. Jedan čas traje 50 minuta. Škola nudi mogućnost održavanja individualnih časova po ceni od £45 po času.

Polaznici škole A2Z na Old Trafford stadionu fudbalskog kluba Manchester United
Polaznici škole A2Z na Old Trafford stadionu fudbalskog kluba Manchester United

Smeštaj

Boravak u porodici je odličan način da se upoznate sa engleskim načinom života i intenzivno vežbate govorni engleski. Smeštaj je obezbeđen u brižljivo odabranim porodicama u jednokrevetnim sobama sa ishranom na bazi polupansiona (doručak i večera). Potrebno je poneti svoje peškire. Udaljenost od škole je između 10 i 30 minuta putovanja gradskim prevozom.

Druga opcija je smeštaj u hostelu/studio apartmanu koji se sastoji od sobe, privatnog kupatila i čajne kuhinje. Boravak je na bazi noćenja.

Tokom letnjih meseci postoji mogućnost smeštaja u mančesterskim studentskim rezidencijama. Sobe su jednokrevetne, sa privatnim kupatilima, a boravak je na bazi noćenja.

recepcija c5a1kole a2z u manc48desteruPolasci

Polaznici programa opšteg engleskog jezika mogu upisati kurs svake nedelje počevši od 5. januara 2015. godine.

Polazak za sve programe je uvek nedeljom, dok nastava počinje ponedeljkom. Povratak je subotom.

Cena uključuje

manchester town hallOdabrani program engleskog jezika sa navedenim brojem časova, administrativne troškove upisa od £30 i troškove pronalaženja smeštaja od £50 koji su nepovratni, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, besplatan pristup internetu, odabrani smeštaj i ishranu.

Cena ne uključuje

Troškove registracije od £50, avionski prevoz sa pripadajućim taksama, aerodromske transfere, troškove pribavljanja vize i putno osiguranje.

_

2015 CENE JEZIČKIH PROGRAMA U KOLEDŽU A2Z PO OSOBI

Kursevi engleskog u Engleskoj, Mancester, Verbalisti, 2015
Cene za 2015. za jezički program u koledžu A2Z u Mančesteru

Prodirekt akreditacije za edukaciju i jezičku obuku - English UK i ICEF


_

Imate pitanje u vezi sa jezičkim programom u koledžu A2Z u Mančesteru? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Stari Grad, Beograd, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading