Kursevi ruskog jezika u Rusiji – Sankt Peterburg

Kursevi ruskog jezika, Polaznice jezičke mreže Verbalisti

Kursevi ruskog jezika u Severnoj Veneciji


Sankt Peterburg (Saint Petersburg)

most palace za vreme belih noc487i u sankt peterburgu
Most “Palace” za vreme “belih noći” u Sankt Peterburgu

Sankt Peterburg, Petrograd, Lenjingrad i opet Sankt Peterburg… Svako ime koje je ovaj lepi grad dobijao tokom istorije – carske, sovjetske ili ruske, ostavilo je neizbrisiv trag na, kako ga jos nazivaju, Veneciji severa ili ruskom Versaju.

Sankt Peterburg osnovao je Petar Veliki 1703. godine, kao “prozor ka zapadu”. Dva veka bio je prestonica carstva, kao i sinonim za uspeh i uzvišenost, ali i kolevka revolucije koja je 1917. godine zbacila monarhiju i dovela na vlast boljševike.

Nezaboravan utisak ostaviće na svakog ko ga poseti, naročito tokom “belih noći” od sredine juna do sredine jula, kada se uopšte ne smrkava, a grad slavi poseban festival.

Škola

Zgrada škole Liden and Denz

Koledž Liden i Denc (Liden & Denz) u Sankt Peterburgu ima ultra moderan jezički centar u neposrednoj blizini Nevskog prospekta i metro stanice Mayakovskaya. Škola zauzima treći sprat poslovne zgrade i raspolaže sa sedamnaest moderno opremljenih, svetlih učionica i zajedničkim prostorijama za druženje između časova. Posebno skrećemo pažnju na prelepi veliki lobi, kao i na kafeteriju. Studentima su na raspolaganju i čitaonice, dok je besplatan WiFi dostupan u svim školskim prostorijama.

Ovaj deo Sankt Petersburga čuven je po odličnim kafićima, restoranima, turističkim atrakcijama i noćnim klubovima,

Adresa škole je Žukovskog 3, a lokaciju možete videti klikom ovde.

Kursevi ruskog jezika

Verbalisti polaznici na času u školi Liden i Denz u St Peterburgu

Možete se opredeliti za standardni kurs opšteg ruskog jezika u grupama od najviše 12 polaznika, s fondom od 20 časova nedeljno.

Ukoliko želite brže napredovanje i spremni ste da uložite više truda i energije, predlažemo vam intenzivan kurs ruskog jezika od 25 časova nedeljno.

Za najzahtevnije, kao i za poslovne korisnike, preporučujemo super intenzivne individualne časove koji se posebno prilagođavaju potrebama svakog polaznika i mogu da se pohađaju u dve opcije – standardni individualni kurs sa 20 časova i intenzivni sa 30 časova nedeljno. Postoji i mogućnost tzv. “crash” kursa čiju cenu dostavljamo na zahtev.

Smeštaj

Smeštaj u studentskom stanu u Sankt Peterburgu
Smeštaj u studentskom stanu u Sankt Peterburgu

Smeštaj je obezbeđen u opremljenim studentskim stanovima koje delite sa najčešće još 3 ili 4 studenta. Sve sobe su jednokrevetne. Obroci nisu uključeni u cenu.

Druga opcija je boravak u gostoprimljivoj porodici, što je sigurno i najbolji način da utvrdite svoje znanje ruskog, kao i da bolje upoznate Sankt Peterburg i njene stanovnike. Sobe su jednokrevetne, a boravak je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona (doplata za polupansion iznosi €70 nedeljno).

Postoji mogućnost iznajmljivanja privatnog stana i rezervacije hotelskog smeštaja a cene za te opcije smeštaja dostavljamo odmah nakon što dobijemo konkretan upit/prijavu koju možete preuzeti ovde.

2024 CENE – KURSEVI RUSKOG JEZIKA U ŠKOLI LIDEN & DENZ U SANKT PETERBURGU

cene za kurseve ruskog jezika, moskva i petersburg, 2019
Učenje ruskog jezika u Rusiji – škola Liden & Denz, Sankt Peterburg
Sve cene date su u evrima (kliknite na tabelu za uvećan prikaz)

Napomena: Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove kursnih razlika. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

U cenu je uključeno

Odabrani kurs ruskog jezika sa navedenim brojem časova, smeštaj i ishrana u svemu prema tabeli, administrativni troškovi upisa od €90 koji su nepovratni, udžbenici i kompletan nastavni materijal, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, poludnevno razgledanje Sankt Peterburga sa vodičem, besplatan pristup internetu i aerodromski transfer po dolasku u Sankt Peterburg.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije od €50, avionski prevoz sa pripadajućim taksama, gradski prevoz u Sankt Peterburgu, povratni aerodromski transfer.

Najbolje skole jezika

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Foto i video galerija

  • hermitage u st peterburgu
  • griboyedov kanal
  • liden i denc recepcija
  • recepcija c5a1kole u st peterburgu
  • osoblje c5a1kole liden i denc u sankt peterburgu
  • na c48dasu u c5a1koli liden i denc u st peterburgu
  • jedan od c48dasova liden i denc
  • liden i denc biblioteka
  • liden i denc sankt peterburg
  • kazan katedrala u sankt peterburgu
  • leto u st peterburgu
  • verbalisti u razgledanju st peterburga
  • reka neva u sankt peterburgu
  • verbalisti voc5benja brodom na reci nevi
  • degustacija votke u sankt peterburgu
  • trg palace u sankt peterburgu

Kursevi ruskog jezika u Sankt Peterburgu

Učenje ruskog jezika u Rusiji – škola Liden & Denz u Sankt Peterburgu – želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

Stari Grad, Beograd, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading