Programi za učenje ruskog jezika u Moskvi

Programi za učenje ruskog jezika u Moskvi, Verbalisti

Moskva, veliki ekonomski i trgovački centar, predstavlja dom za 12 miliona ljudi što je čini najvećom evropskom metropolom; tu takođe živi i najveći broj milijardera u Evropi. Dobro znanje ruskog jezika može otvoriti mnoga vrata i razviti važne poslovne veze na tom dinamičnom tržištu. Programi za učenje ruskog jezika u školi Liden & Denz u Moskvi i Sankt Peterburgu naša su preporuka za brzo jezičko usavršavanje i uživanje u lepotama ta dva grada.


Moskva

Programi za učenje ruskog jezika u Moskvi
U Moskvi živi najveći broj milijardera u Evropi

Turbulentna istorija uticala je da današnja Moskva bude grad kontrasta. Sa velikom ironijom posmatrali smo ogroman kip Marksa ispred ultraluksuznog hotela Metropol u kom danas kapitalistički džet-set ispija šampanjac i užina Beluga kavijar. Ljubitelje umetnosti i estete grad ostavlja bez daha svojom skladnom mešavinom kitnjastih crkvi, neo-klasičnih kuća i impresivne arhitekture starog dela grada. Široke sive ulice i zlatne crkvene kupole dominiraju gradom.

polaznici na c48dasu u c5a1koli liden i denc

U samom srcu Moskve je Kremlj, kome crvena boja cigle daje jedinstven i prepoznatljiv šarm. Smešteno na brdu iznad reke Moskve, ovo impozantno utvrđenje sa dvadeset kula vekovima je bilo rezidencija ruskih vladara. Debele kremaljske zidine čuvaju mnoge tajne, ali i blago neprocenjive vrednosti: dijamante od 180 karata, raskošne kolekcije tronova s dijamantima, zlatna Faberžeova jaja, umetničke slike i predmete iz crkvene prošlosti Rusije.

Za sve svoje posetioce – za turiste, studente ili poslovne ljude, Moskva je impresivna i nezaboravna priča.

Škola

Ulaz u školu Liden i Denc u Moskvi

Jezički centar u Moskvi nalazi se u centru grada, na pet minuta hoda od železničke stanice Belorusskaya sa koje idu vozovi za Berlin i Varšavu. Prostorije škole su u prizemlju zgrade ruskog ministarstva spoljnih poslova i glavnog mesta gde se okupljaju strane diplomate i akreditovani novinari iz celog sveta. Polaznicima je na raspolaganju jedanaest modernih učionica a besplatan WiFi je prisutan u celoj školi.

Kurs ruskog jezika

Polaznici u čitaonici škole

Možete izabrati standardni kurs opšteg ruskog jezika u grupama od najviše 12 polaznika, s fondom od 20 časova nedeljno.

Ukoliko želite brže napredovanje i spremni ste da uložite više truda i energije, predlažemo vam intenzivan kurs ruskog jezika od 25 časova nedeljno.

Za najzahtevnije, kao i za poslovne korisnike, preporučujemo super intenzivne individualne časove koji se posebno prilagođavaju potrebama svakog polaznika i mogu da se pohađaju u dve opcije – standardni individualni kurs sa 20 časova i intenzivni sa 30 časova nedeljno. Postoji i mogućnost tzv. “crash” kursa čiju cenu dostavljamo na zahtev.

Smeštaj

Polaznicima je na raspolaganju smeštaj u opremljenim studentskim stanovima koje se deli najčešće sa još 3 ili 4 studenta. Sve sobe su jednokrevetne. Obroci nisu uključeni u cenu.

Masivne kremaljske zidine čuvaju mnoge tajne
Masivne kremaljske zidine čuvaju mnoge tajne

Druga opcija je boravak u gostoprimljivoj porodici, što je sigurno i najbolji način da utvrdite svoje znanje ruskog, kao i da bolje upoznate Moskvu i njene stanovnike. Sobe su jednokrevetne, a boravak je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona (doplata za polupansion iznosi 70€ nedeljno).

Postoji mogućnost iznajmljivanja privatnog stana i rezervacije hotelskog smeštaja a cene za te opcije smeštaja dostavljamo odmah nakon što dobijemo konkretan upit/prijavu koju možete preuzeti ovde.

Cenovnik i datumi programa

Dolazak u smeštaj i njegovo napuštanje (po završetku programa) su uvek nedeljom.

2023 CENE JEZIČKIH PROGRAMA U ŠKOLI LIDEN & DENZ MOSKVA

cene za kurseve ruskog jezika, moskva i petersburg, 2019
Sve cene date su u evrima (kliknite na tabelu za uvećan prikaz)

U cenu je uključeno

Odabrani kurs ruskog jezika sa navedenim brojem časova, smeštaj i ishrana u svemu prema tabeli, troškovi registracije od 90€ koji su nepovratni, udžbenici i kompletan nastavni materijal, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, poludnevno razgledanje Moskve sa vodičem i besplatan pristup internetu.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije od 50€, avionski prevoz sa pripadajućim taksama, gradski prevoz u Moskvi, povratni aerodromski transfer i putno osiguranje.

Najbolje skole jezika

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Foto i video galerija

Učenje ruskog jezika u školi Liden & Denz u Moskvi? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

Stari Grad, Beograd, Serbia

Imate komentar ili pitanje?