Počelo je jezičko takmičenje Dear Santa

Beograd, Srbija – 10. decembar 2011 – Jezička mreža Verbalisti i škola jezika ACADEMIA iz Pančeva danas su pokrenuli veliko takmičenje DEAR SANTA. Ukoliko još niste napunili 16 godina ovo je pravo praznično takmičenje za vas, mada će organizatori rado uzeti u obzir i radove svih nas kojima je i dalje u srcu Deda Mraz.

Da biste učestvovali u takmičenju DEAR SANTA potrebno je da predstavite sebe, vaše želje ili nešto na šta ste posebno ponosni a da ste uradili u 2011. godini, i to na stranom jeziku. Način predstavljanja Deda Mrazu je vaš slobodan izbor – možete napisati neko pisamce, otpevati pesmu, nešto naslikati, fotografisati ili čak odglumiti. Sve dolazi u obzir dokle god ste u mogućnosti da nam vaš rad dostavite na email urednik@verbalisti.org  Samo požurite, jer se takmičenje završava i Deda Mraz kreće na put 17. decembra.

Pobednike očekuju „slatke“ i vredne nagrade, a najbolji radovi biće objavljeni na sajtovima jezičke mreže Verbalisti i škole Academia.

Ne zaboravite da posetite našu Facebook stranicu 21. decembra da bi saznali ko su pobednici velikog DEAR SANTA takmičenja. Puno pozdrava i srećno, vaši Verbalisti.

_

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading